Najdi forum

kdo je že alkoholik?

Če še ni, pa po vsej verjetnosti bo. Začel bo z 2-3 pivi 2x tedensko, končal pa bogsigavedi s kolikimi. Gotovo obstajajo izjeme, ki znajo stopiti na zavoro. Žal je vse preveč tistih, ki te zavore nimajo in taki prej ali slej postanejo alkoholiki.

Živi in pusti živeti

Ja, vsi alkoholiki so začeli z mlekom.

[sub][sup]
[hr]
[code]
[center][center][center][center][center][center][code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]
[code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]

[/code]
[/center][/center][/center][/center][/center][/center]
[/code]
[/sup][/sub]
[/i]
[/b][/b][/b]

je pa k kolegu prišel en Rus, in mu je nekej prinesel, pa mu je ta v zahvalo dal liter dobrega viskija.
Pa ni bil zadovoljen, tko da je kolega potem šel kupit liter 80% nega alkohola, tko da je pol tisto spil.[/quote]

alkohol je huuudič

tudi jaz imam doma pijanca in dva čudovita otroka ki morata to gledati a nič ne pomaga ko ga prosim naj neha to traja že 11 let in je tudi agresiven,ampak pravi da on ni alkoholik ker pije samo 1krat na teden in to pivo ki ni alkohol ne jaz sem alkoholik ki pijem sooook.

Zakaj otroka MORATA gledati pijanca? Ker TI kot njuna mati to HOČEŠ! Ker hočeš igrati vlogo žrtve in se smiliti sama sebi in si zato pripravljena žrtvovati srečo svojih otrok. Za vsako ceno visiš na agresivnem pijancu. Prav tako si odvisna kot on. Se ti ne gnusi? Se ne gnusiš sama sebi, ko dovoliš, da tak tip šari po tebi? In ne smeši se z izjavami, da ga PROSIŠ, naj neha. Ali res tako počasi dojemaš, da po vseh teh letih svojih in tujih izkušenj še nisi ugotovila, da pri pijancih prošnje ne zaležejo? Res misliš, da se boš otrokom, ki jim pomagaš uničevati otroštvo, kasneje smilila ali pa ti bodo celo hvaležni? Malo morgen. Kvečjemu bodo upravičeno rekli, da sta bila stara dva vredna drug drugega. Če bi se ti otroci zares zdeli čudoviti in bi ti zares bilo do njihove sreče, bi tipa že zdavnaj ščevljala. Izgovorov, da se to ne da, ni (razen če pišeš iz kakšne arabske države). Se je pa malo težje postaviti na svoje noge kot samo jamrat, a se splača.

Alkoholik je vsak, ki mora vsak dan nekaj spit, alkoholnega seveda.

Kar starci store se mladci uče.
Kar se mali nauči to veliki zna
Tako to gre iz roda v rod.

Nihče.

V si so mamini pezdetki.
Nesposobni življenja z nasprotnim spolom in opravljanjem ustreznih dolžnosti.

Matere in žene so krive,da iz moškega postanejo nesposobni pezdeteki in nepotrebneži. Čista nula, ki išče uteho v alkoholu.

Izmečke, takšne in drugačne direktno v Vatikan. Tam so že vsi.

Lp,
PF

Jah merila so različna. Jaz sem alkoholik po merilih moje mame, ker grem dvakrat na mesec na eno pivo! Poudarjam ENO pivo!
Ampak mojo mamo je “pičila kača”!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

A je župnik potem alkoholik, ko ga vsak dan doliva? To pa ne ane;)

New Report

Close