Kdo je ”tapravi”?
Pozdravljeni,
sem v poznih 20ih letih in prihajam v čas, ko se soočam s tem, da vse kolegice počasi dobivajo otroke se poročajo,.. Saj veste… Tista naslednja stopnja v zivljenju… Sama sem bila ze na dobri poti k temu… Pa se ni izslo.. Smo preboleli, šli naprej.. Poskušamo nove stvari,… Sedaj pa mi posteljo grejeta dve popolnoma različni osebi. En je čista definicija badboya.. Tista hladnokrvnost in vročekrvnost ob enem, serijska samozavest… Poznam ga že skoraj 6let. (ampak vedno je bil zame tam, ko sem to rabila) In oseba ki jo poznam pol leta, miren sramezljiv, ustrezljiv poba. Ob katerem ti zaigra srce, ko vidiš kako se trudi. Oba v postelji zelo dobra, da nebo pomote.. Oba vesta, da nista edina, oba sta mi namignila, da si zelita več. Nevem za koga se naj odločim, saj sta mi oba všeč. Pri prvem neverjetna kemija. Pri drugem pa sama ljubezen… Kako naj se odločim? Po čem naj se odločim? Ker iskreno povedano, da bi lahko rekla, da se s komurkoli ze sedaj vidim skupaj čez 10let… Ne.. bi rabila veliko časa, da sploh vidim če je res to to…
Hvaležna bom za vsako mnenje in nasvet 🙂
Zakaj bi morala izbrati, se odločiti za enega? Če že vesta, da nista edina, ju še samo spoznaš in morda lahko vsi 3 skupaj funkcionirate. Poglej malo po tujini. Ni tako malo zvez, kjer so skupaj več kot 2 osebi. Zakaj bi klišejsko vedno morala biti samo dvojina?
Sem nedolgo nazaj gledala oddajo, kjer se je v zakonu M+Ž pridružila njej še ena Ž in sedaj sobivajo M + Ž + Ž in jim krasno klapa. Mož in tanova sta oba partnerja od ene ženske, med sabo nič nimata oz. sta prijatelja.
Tudi na YT imaš kakšen filmček, kjer ima ženska 2 moška, živijo skupaj. Onadva med sabo nič nimata, sta oba samo z njo.
Je treba malo širše pogledati. Kje piše, da se moraš odločiti samo za sobivanje z enim? A zato, ker cerkev in konzervativci tako pravijo, da mora biti?