kdo je nacionalist?
Zate je pameten odgovor, da si en velik bumbar. Taki, ki gojijo nestrpnost do drugih, in drugačnih bi najprej počistili te drugačne potem pa ko bi teh zmanjkalo bi iskali drugačne v lastnih vrstah vse dokler ne bi ostali sami. Opazil sem da tisti, ki se jim vidi da gojijo nestrpnost do drugih so eni egoisti in vidijo samo sebe. Niso za pomagat nebenemu, vse jim gre na živce, skoz so slabe volje in se delajo kot neki patrioti a žal v lastni osebi so samo egoisti in nič drugega. Po nacionalnosti nisem Slovenec, sem pa zelo ponosen na Slovenijo in to da živim v Sloveniji, ker kljub veliko takim, ki so odkriti in prikriti nestrpneži je tukaj večina razumna in je zelo lepo.
Moram priznati, da sem se v svojem rojstnem kraju skregal s svojimi in sem dokazoval da so Slovenci res enkratni in da ne moreš na podlagi ene nevščenosti, ki ti je bila narejena govoriti o Sloveniji in Slovencih. Povsod so taki nestrpneži sicer nekjer jih je več nekjer manj. Dečko ajde malo oladi in se rajši sprosti pa ni važno s kom samo da je res človek.
Imam se za katolika, samo ne za katolika po poklicu, zato spoštujem in muslimane in pravoslavne in protestante in neverne.
Lp. od nasprotnega človeka, ki ga ti ne maraš. Oprosti za prve besede, da si bumbar. Človek božji kako boš živel v zdrženi Evropi?
bbb napisal:
>
> Zate je pameten odgovor, da si en velik bumbar. Taki, ki gojijo
> nestrpnost do drugih, in drugačnih bi najprej počistili te
> drugačne potem pa ko bi teh zmanjkalo bi iskali drugačne v
> lastnih vrstah vse dokler ne bi ostali sami. Opazil sem da
> tisti, ki se jim vidi da gojijo nestrpnost do drugih so eni
> egoisti in vidijo samo sebe. Niso za pomagat nebenemu, vse jim
> gre na živce, skoz so slabe volje in se delajo kot neki
> patrioti a žal v lastni osebi so samo egoisti in nič drugega.
> Po nacionalnosti nisem Slovenec, sem pa zelo ponosen na
> Slovenijo in to da živim v Sloveniji, ker kljub veliko takim,
> ki so odkriti in prikriti nestrpneži je tukaj večina razumna in
> je zelo lepo.
> Moram priznati, da sem se v svojem rojstnem kraju skregal s
> svojimi in sem dokazoval da so Slovenci res enkratni in da ne
> moreš na podlagi ene nevščenosti, ki ti je bila narejena
> govoriti o Sloveniji in Slovencih. Povsod so taki nestrpneži
> sicer nekjer jih je več nekjer manj. Dečko ajde malo oladi in
> se rajši sprosti pa ni važno s kom samo da je res človek.
> Imam se za katolika, samo ne za katolika po poklicu, zato
> spoštujem in muslimane in pravoslavne in protestante in
> neverne.
>
> Lp. od nasprotnega človeka, ki ga ti ne maraš. Oprosti za prve
> besede, da si bumbar. Človek božji kako boš živel v zdrženi
> Evropi?
U bistvu sem Srb pa vseeno ne bi dal odškodnine izbrisanim. Pončo mal se skuliraj. nije zlato sve sto se sjaji ni govno sve sto smrdi.
glej, hotel sem povedat da ne maram čefurjev nasplošno, muslimanski nos se pač na daleč vidi zato sem to omenil.
drgač pa zelo fino da kdo v sloveniji ve, da so hrvatarji stokrat večji hinavci itd, kot vsi ostali južni narodi skupaj.
kar je lepo vidno tudi iz zgodovine(od leta 1916 dalje…).
medtem ko so nam srbi med drugo svetovno vojno ponudili na tisoče zavetišč za izgnane slovence, hrvatje niso delali drugega kot pobijali.
ampak o tem 90 % slovencev nima pojma.
čefurji jebat ga .
nič ne pretiravaš.
se strinjam s tabo
ma nisem jaz patriot , kje si to pobral!?
jaz za to državo nisem in ne bom pripravljen narediti čisto NIČ!
ne za kučana ne drnovška in ne vem kakšno golazen , ki ne dela drugega kot krade meni in ostalim poštenim državljanom. ena izmed teh kraj naj bi se zgodila tudi zaradi t.i. izbrisanih , ker lds rabi spet nove volilce , čefurje, ker pač drugega več ne morejo nategnit na suho.
nič nisem jezen če mi rečeš da sm bumbar (čeprav te jaz nisem žalil), rekel sem samo da ne prenašam fac z muslimanskimi nosovi, sem pa užaljen če mi rečeš da sm patriot.
to so edino tisti glupi američani s spranimi možgani pa yonny iz banana republike (prosto po jelinčiču) ki se gre pr nas ambasadorja.
piši slovensko če si že v sloveniji.
drgač pa greš lahko tudi nazaj v srbijo in tam “pričaš po srbski”
ej, sam ti pa si res en zakomplesan skorc….
Bogi pončo. A res nimaš nič drugega v življenju kot da razmišljaš, kako sovražiš muslimanske nosove – aja kakšen pa je pravzaprav tipičen muslimanski nos?
Vidiš, kako smo konec koncev čefurji pomembni za Slovenijo, kako bi recimo ti razvijal svoje analitično mišljenje, če nas ne bi bilo. Pa saj bi ti možgani čisto zakrneli.
eh dragi mozoljasti pončo, have some sex
Mene tudi zanima
kako zgleda muslimanski nos?
Prosim če ga opišeš pončo
lahko posreduješ tudi kako slikco
da si lažje predstavljam.
Zelo zelo zelo poenostavljaš stvari. Tudi “čefurji” so desetletja gradili Slovenijo in ti bi jih zdaj vse steral ven, ker pač to več ni Jugoslavija, ampak je Slovenija?
sterali bi tiste, ki niso verjeli v Slovenijo in niso sprejeli slovenskega državljanstva. in zdej ti ljudje hočejo odškodnino? HALO??
eh ponččo pončo,naj te bo sram
kako lahko govoriš o ljudeh ki jih ne poznaš
Mlada si še , ne delaj se pametno
odpri post go-go plesalke z dne 27.01. tam notri je naveden link , ko ga odpreš pa vidiš en muslim nos.
pusti spiderja saj ne ve kaj govori. to je še otrok se meni zdi
mene je sram vlade ki na veliko področjih počne same neumnosti in poštenim ljudem “krade” denar.
na svoje izjave sem pa ponosen , ne samo da me ni sram.
todoroviča pa ja poznam- saj na vseh televizijah govori kako slovenija ni civilizirana država.
pobere se naj nazaj v srbijo ali od koder se je privlekel.
naj gre nazaj v svoje južno selo, če je bolj civilizirano kot slovenija.
take kot je on bi jaz doživljensko izgnal iz države in jim prepovedal vstop. če bi pa prišel na črno v državo pa takoj metek v glavo.
Pončo Pončo Pončo Pončo Pončo
Pa kdo je reku da sem iz srbije? A ce sem srb to pomen da sem iz srbije. Jah izviram ze sam ce ti povem da so se tud moji starci rodil tuki a pol sem se vedno iz srbije? Se prav da so vsi židje iz izraela. Po moje sem bolj slovenc kot ti. Ti si ŠČENE
Forum je zaprt za komentiranje.