kdo je nacionalist?
63. člen
(prepoved spodbujanja k neenakopravnosti in nestrpnosti
ter prepoved spodbujanja k nasilju in vojni)
Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.
Protiustavno je vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.
sami so si krivi če rinejo v “žerjavico po kostanj”.
mene na teh debilnih tekmah ne boš nikoli videl pa če mi PLAČAŠ!!!
drugič pa je tvoj sestavek brezpredmeten.-poceni manipulacija tistih ki ne znajo misliti s svojo glavo.
enako se je zgodilo slovenskim navijačem (invalidom) na hrvaškem.
Kaj si že hotel povedati??
ej, ne trosi ljudem idej v glavo, bomo imel spet referendum :)))) drugače država mora ustvariti pogoje za zapolitev, ni pa ji treba it do tebe domov in te prosit če bi delal. Dela je dovolj (ne rečem da čisto za vse), samo mogoče ni na ravni tvoje izobrazbe, v tvojem kraju, premajhna plača, siten direktor itd…
lp ajs
k nasilju in vojni ne spodbujam!
spodbujam k nestrpnosti ne-pol spodbuja tudi janša ko kaj pove na tv.
enakopravni pa izbrisani z mano niso in nikoli ne bodo-ker nimajo državljanstva in upam da ga nikoli ne dobijo.
pa še v marsičem drugem oni niso enakopravni z mano-in prav je tako.
eh izbrisani so ena druga zgodba, če kalkuliraš se lahko tudi zajebeš, samo posle jebanja nema kajanja :))))
lp ajs
napaka. dela ni dovolj v tej državi ! to je dejstvo.
ja očitno da bi morala država priti k meni in me prositi da grem delat ker edino tako bom enakopraven z izbrisanimi.
tudi oni zahtevajo od države da jim podeli nekaj za kar sploh niso zaprosili.
torej , prosim ne spodbujaj k neenakopravnosti.
kršiš ustavo!:))) pa sm te a:)?
nč niso ena druga zgodba, če bi bili ena druga zgodba pol bi dobili odškodnine iz enga druzga proračuna(ameriškega mogoče) ne pa iz našega slovenskega.
Avtor: pončoxyx
Datum: 27-01-04 11:40
“torej, ne prenašam fac ki imajo muslimanske nosove, ne prenašam muslimanov in tudi ne vglavnem južnjakov
čeprav mam ful dobrega frenda srba zlo vredu človeka”
Ti maš čisto pomešane pojme o
-nacionaliznu, čefurjih, podpihovanju nestrpnosti, športnih dogodkih,
lepoti(beri nosovih in joškah) in še bi se lahko naštevalo.
Diagnoza:
Enkrat si hotel eno muslimanko podret, ki je imela ful velke joške, potem te je pa njen tip(kateri je imel velik nost), nalomu k kanto(samo nosa se spomneš ker te je čist zlomu) in zdaj sovražiš vse face z velikimi nosovi, ker
v vseh vidiš unga tipa k te je frderbau.
Si se pa odločil, da maš enga frenda srba(za muštr), iz principa:
-da delaš kontro muslimanom ki jih sovražiš
-da se lahko ponašaš po forumu (kao sej mam ful dobrga frenda srba, ampak drgač bi pa vse čefurje pobu)
Terapija: dobr nalomt še enkrat, mogoče ti na obratno udar!
rekel sem samo, da izbrisani zame nimajo veze s sovraštvom do neslovencev, še enkrat preberi :))
lp ajs
mal na silo eh :))) ?
lp ajs
ne napisal si” eh izbrisani so zame ena druga zgodba”-kako naj vem da si ti to asociiral na sovraštvo do neslovencev.
še enkrat preberi:)))
pončo…hvala za ponudbo, ampak mam v mislih enga drugega, trdega, velkega slovenskega kurca…se ti pa pol vseen lahk pridem pokazat :)))))))
zato ker ves čas govorim samo o tem, o izbrisanih nisem napisal nič dokler jih nisi začel ti omenjat. potem sem pa napisal:
eh izbrisani so ena druga zgodba, če kalkuliraš se lahko tudi zajebeš, samo posle jebanja nema kajanja :))))
zdaj pa to beri, dokler ti ne bo jasno kakšen je moje mnenje o izbrisanih :))) meni se ne da ker sva že preveč naklamfala.
lp ajs
ooooooooo kaj bo lepo vidt tvojo poseksano odprto še vedno potrebno češpljico iz katere bo tekla še sveža topla sperma od pravega slovenskega kurca:)))
ti si pa tole vse skupaj mal pomešala .
joj tebi pa ni pomoči:))
nisem napisal da ne maram ljudi z velikimi nosovi , kje si to prebrala?
znaš brati ?
si pismena?
ne prenašam fac ki imajo muslimanske nosove kapiš?
ok no kokokodak ha ha ha
Potreboval skoraj dve uri
da najde “napako” v besedilu,
pa sej vemo da si razumel point sporočila,
ali pa mogoče ne???!!!
nimam kot ti zastonj interneta-zato ne visim cele dneve tukaj, pa še kaj druzga mam za počet.
nič nimam proti ljudem drugih narodnosti in prepričanj, raspizdi pa me- da se moram jaz, Slovenka, bati ko grem zvečer po Ljubljani, ker se naši južni bratje, mladina, obnašajo grozljivo. Boljše, da po deseti uri zvečer nisi ženska, v Šiški, po možnosti sama. Zaradi njih.
na veliko žalost je v mojem mestecu precej južnakov, ki mi gredo totalno na živce. pogosto moram poslušat tiste njihove brezvezne narodne pesmi. sm vzgojena v slovenskem duhu, ampak za državne praznike si ne upam izobesiti slovenske zastave, ker ne vem, kakšno bi dobila nazaj (živimo v bloku). in potem naj jih ne sovražim??? sej vem da niso vsi taki….sam na žalost ne poznam njihove “dobre” strani
aja, pa italjanov in avstrijcev tud ne prenašam
ne me razumet narobe, tudi slovenci nismo brez napak…ravno tako mi grejo na jetra kakšne slovenske budale(…)
morda me boste imeli za mal čudno, vendar ne zdi se mi prav da recimo 1 letnik ne ve, koliko ozemlja so nam italjani pobrali (trst itd.) in podobne stvari
pretiravam?
.lp.
Trenutno sem doma,
plačujem internet,
v službi in na faxu
ga koristim zastonj,
vse druge stvari, ki sem
jih imela za danes sem že opravila,
(sem edino ne spada sovraštvo do
muslimanov in fac z muslimanskimi nosovi9,
no tega ne počnem, ti pa očitno porabiš veliko
časa za to.
Se pa strinjam s teboj okoli izbrisanih,
nihče od njih si ne zasluži odškodnine,
zelo redkokateri pa državljanstvo, sej so
šli sami od tu.
Drgač so pa hrvatarji 100X večji hinavci kot muslimani.
Forum je zaprt za komentiranje.