kdo je nacionalist?
vprašanje namenjam predvsem zato, ker me moderator briše ko kdaj napišem da ne prenašam fac z muslimanskimi nosovi.
in še kakšno podobno..
torej, ne prenašam fac ki imajo muslimanske nosove, ne prenašam muslimanov in tudi ne vglavnem južnjakov(od kje to izvira je dolga zgodba, čeprav mam ful dobrega frenda srba zlo vredu človeka).
zakaj me brišeš? a ne preneseš pogleda na črke ki vsebujejo taka sporočila?
a je to podpihovanje nestrpnosti če ti rečem da jih ne maram?
a naj napišem da jih maram in se zlažem?zato, da boš ti srečen?
a naj napišem da bi jaz izbrisanim(ker to sploh niso) dal odškodnino, če sem pa strogo proti temu.
naj napišem da bi jim dal državljansto , če pa niso zaprosili za njega!?
NE ! RAZUMEŠ PRIMOŽ? moj odgovor je NE! Pa če se takoj pokakaš.
jaz bi vse te steral ven iz moje-naše države za katero so bili nekateri leta 91 na frinti. kje si bil pa ti, da sedaj take poste tako rad brišeš?
pametno odgovori.
pončo ti si navaden brezveznik…primož briši to…
pončo, razpihovanje nacionalne nestrpnosti je kaznivo, to je že v ustavi zapisano če se ne motim.
lp ajs
Spet se repenci mulcek, ki se zmeri visi na ” mamini joski”….
ti in teb podobn ste sam seb u najvec breme…
PRIMOŽ….naj drugi preberejo, kakšne uboge duše tavajo med nami…in naj nam bo v opomin, kakšni naj ne bomo….
:))))))
Eee hrabri druže…pejt u Fužine pa reč da “sovražiš vse kar ma muslimansko faco”….pol se prit pa k men pokazat 🙂
S tvojim mnenjem ni nič narobe, samo izražaš ga na neprimeren način. Če boš svoje mnene primerno argumentiral in se trudil da ne boš žaljiv, te ne bo noben brisal, pa še bralci bodo bolj resno vzeli tvoje mnenje. Na ta način boš morda še koga prepričal ;-).
V.
razpihovanje?
kaznivo je napeljevanje, kar pa je popolnoma drugo kot je napisal pončoxyx. v ustavi namreč piše, da ima vsak pravico do svojega mnenja in ga tudi izrazit in to je pončo počel. hvala bogu ima vsaj nekdo jajca da pove svoje, ne pa vsi ostali hinavci, ki se delajo človekoljube in prisegajo, da jim druge narodnosti ne grejo na živce. naj kdo reče da še nikoli v življenju ni uporabil besede čefur.
sem iz ljubljane in ne mine dan, ko na avtobusu ne bi slišala dretja mladih v neslovenskem jeziku. tudi nekaterim mladim slovenčkom se zadnje čase zdi fajn če ne govorijo v maternem jeziku.
veliko hodim zvečer ven in nikoli nisem imela problemov s slovenci, ampak samo z neslovenci, mogoče sem edina s takimi izkušnjami a tako je.
ne govorim da smo slovenci superiorna nacija, daleč od tega, smo pa v večjem procentu bolj kultivirani.
sama imam dosti kolegov neslovencev, a nihče ne govori po ‘svoje’ ampak vsi uporabljajo slovenščino in tudi doma uporabljajo le-ta jezik. jaz mislim, da če se nekam preseliš ti mora biti glavni cilj da se boš čim hitreje asimiliral in ne da boš poniževal in blatil državo in narod, ki ti daje kruh in streho nad glavo.
:)))))))))) hrabri druže :)))))))))))))) :)))))))))) …tole je pa izjava dneva, če ne celo celega tedna…
ee Blondy..včasih pa tudi mene presenetiš:)))
Priznam, da sm tut jst že mela slabe izkušnje z južnjaki. Ampak kljub temu pa poznam kr neki ful fajn ljudi, ki niso slovenskega porekla…Obstajajo slabi in dobri ljudje in v vsaki naciji se najdejo tko eni kot drugi. Zignoriraš kretene in se ukvarjaš s tistimi, ki so fajn. Eni se pač nikoli ne bojo kultiviral, asimiliral…pa jebiga. Zarad nekaj takih še niso vsi slabi.
Sicer je pa glede nacionalnosti Slovenija ena izmed največjih hinavk…vse kar je južno od Kolpe je đubre, ko pa pridejo Nemci, Francozi, Skandinavci..karkoli pač že iz Zahodne Evrope pa lezemo v rit, da čez usta vn pogledamo…FUJ!
blondy se strinjam s tabo glede lezenja v rit nemcem, italjanom, francozom,… hinavsko početje.
ampak še vedno ma folk v glavah misel ‘sej te so severnjaki, kultivirani itd.
žal po večini ni tako.
SEJ ma prov za “cisto “slovenijo je treba skrbet….
V vsakem bi blo lahko malo domoljuba….!!!!!!!!!!
to ni razpihovanje rasne nestrpnosti-to je moje mnenje od katerega ne odstopam. tako kot ne maram pogleda na muslimane, tako ne maram velikih joškov:))) tako to je.
drugo: v ustavi tudi piše, da je pravica do dela ustavno zagotovljena.
kaj nej gre zdej tistih 200.000 tožit državo, ker nima dela?
veš ajsi papir vse prenese.
Med prvim delom evropskega rokometnega prvenstva, ko je v Ljubljani med drugimi gostovala tudi hrvaška reprezentanca, so se policisti posebej pripravljali na morebitne izgrede njenih navijačev, zgodilo pa se je ravno nasprotno.
Hrvati so bili v soboto žrtve več nasilnih napadov, v najhujšem se je skupina štirih ali petih neznancev s kiji lotila družine z dvema otrokoma.
Vsega obsojanja vreden dogodek se je takoj po tekmi med Hrvaško in Dansko okoli devetih zvečer zgodil v Medvedovi ulici, kjer je 46-letni oče, ki je na tekmo pripeljal svojega 16-letnega sina in 13-letno hčerko, parkiral avtomobil Opel Corsa.
Neznanci, ki so očitno načrtovali napad in se jim je družina pač zazdela najlažji plen, so udarili takoj, ko so se trije Hrvati usedli v avtomobil.
S kiji so razbili šipe na Corsi, pri tem pa 16-letnika poškodovali po roki, očeta in hčerko pa po glavi.
Ko so se izživeli, so se napadalci, stari okoli 25 let – prek glav so imeli kapuce, tako da jih žrtve niso dobro videle – usedli v dva avtomobila in pobegnili.
Najverjetneje je eno od vozil temnomodra ali črna Opel Vectra, drugo pa srebrn Daewoo.
Poškodovane Hrvate so odpeljali na urgenco, policisti pa prosijo vse, ki bi kar koli vedeli o dogodku, naj jim pomagajo pri iskanju osumljencev.
Na urgenci sta končala tudi dva hrvaška navijača, ki sta skupaj s še dvema prijateljema v soboto po tekmi odšla prosljavljat zmago na Tromostovje.
Tam so se ravno fotografirali, ko se je od nekod vzelo najmanj pet neznancev, ki so veselo druščino začeli najprej zmerjati v srbskem jeziku, nato pa so se je lotili s pestmi in palicami. Dvame Hrvatoma je uspelo pobegniti, druga dva pa so napadalci zbili na tla in še obrcali.
Že popoldne je skupina mladeničev, starih od 14 do 17 let, v Argentinskem parku prišla do treh Hrvatov in od njih zahtevala navijaške šale. Ti jim šalov seveda niso hoteli izročiti, zato se je začel manjši pretep. Ko so Slovenci ugotovili, da jim ne bo uspelo, so pobegnili, policisti so jih malo pozneje prijeli in popisali, saj se bodo zaradi kršitve javnega reda in miru zagovarjali pred sodnikom za prekrške.
ČESTITAM, BRAVO! TAKOJ TI DAM LUPČKA NA LIČKA KO TE VIDIM !
NEKATERI PAČ NIMAJO POJMA KAJ JE RAZPIHOVANJE IN KAJ JE MNENJE.
ZELO SI PAMETNO DEKLE-ŽENSKA!
TUDI Z VEČINO TEGA KAR SI NAPISALA ti se strinjam.
saj sem omenil da imam zelo dobrega prijatelja srba. tako pač je.
osebno pa jaz ne rinem v rit ne francozom ne avstrijcem(zame so oni sploh fašistična rasa) in ne ostalim zahodnjakom.
sem slovenec in sem ponosen na to.
nisem pa ponosen na veliko slovencev ki kradejo , lažejo, se okoriščajo na račun drugih, lezejo v rit komurkoli itd, se korumpirajo v državnih službah in nisem ponosen na vlado , ki ji je več do neslovencev kot slovencev.
imam argumente za to.
da otrok, pejt še mal mleka pocizat:)))
naj raje musliman iz fužin pride k nam v struge pa bomo videli hrabrega.
sploh pa tale post ni bil namenjen temu da bi se tepli ali namigovali na kazniva dejanja. to bi že lahko vedela saj delaš pri odvetniku.
če ti je pa tak način govora všeč pa lahko rečem takole:
draga pleh ***** pridi k meni da ti zabijem trdega in dolgega slovenskega kurca v mastno pizdico:))), pol se pa pridi pokazat ha ha :)))
teško je prepričati že prepričane:)
zakaj bi te prepričeval, saj ti si enakega mnenja da si izbrisani ne zaslužijo odškodnin. v kaj naj te torej prepričujem?
Forum je zaprt za komentiranje.