Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kdo je glavni v postli…

kdo je glavni v postli…

Meni ful paše da ko seksam z nekim tipom, da ima on komando. Daj tipi povejte mi, a vam pase, da je zenska v postli podrejena, al mate rajsi take, ki majo komando in one vodijo “igro”?
LP Freya

hello freya!
ok!ti bom pomagal!v bistvu je meni vseeno!vcasih mi pase da je glavna zenska vcasih pa pac jaz!ker moski smo moski in moramo imeti malo komande!
upam da sem ti pomagal!
caw!by FLESHERCEK

Freya, pa sva spet skup:)) tud jz mam raje, da tip prevzame komando, pa je najveckrat tak, da jo kar jaz. ocitno imava podobne probleme.
ce zelis, mi lahko pises na: [email protected]

poleti- so bili glavni komarji, sedaj pa ona, samo kadar me tepe se včasih pritožujem

Kod nas ne može žena da ima komandu u krevetu, osim ako ima veči čin, recimo pukovnik, general ili slično.

v glavnem zelim, da vodi igro on, ko pa iscem svoj vrhunec, se poodreja on

v mojih fantazijah sem pogosto jaz tista, ki je glavna.v resnici pa …oba

Če si kaj želim, si pa to, da bi naletel na žensko, ki sama prevzame pobudo. Jih je blo že kar nekaj, a vedno sem moral biti jaz tisti, ki je začel. Žal je zelo malo takšnih…Pozdravček!

ja Pravi..najdi ta pravo!
Pa bosta skup pasala!

viva demokracija 😉

“Včasih svetnica, včasih pras*ca” Všeč mi je, če se vlogi izmenjujeta, všeč mi je, če me kdaj ona poseksa in všeč mi je če se pusti zapeljevati in učiti kot nedolžna punčka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close