kdaj vam je pokazal test?
to se tudi jaz sprašujem sedaj in sem porabila že ene 4 teste, pa so vsi negativni, čeprav mi tri dni zamuja, imam povečana prsa in bradavice (tak znak je bil tudu pri prvi nosečnosti, ki se je žal slabo končala).
to me zelo bremeni, ker si zelo želim, da bi zanosila, saj je partner službeno odsoten in nama je težko uskladiti plodne dneve z dopustom. hkrati se pa bojim, da se bo zopet ponovil spontani splav.
pri prvi nosečnosti je bil test pozitiven 1 dan zamujene M ( a sem jo imela od 35-40 dni), zdaj po čiščenju sem pa imela na 28 dni (prve dve M), no zdaj tretjo pa še čakam in upam, da je ne bo. zanimivo je to, da sem ob prvi nosečnosti čutila veliko utrujenost, medtem, ko sem zdaj polna energije in mam filing, da se nekaj čudovitega dogaja v meni.
in tudi jaz se sprašujem kdaj se raven hormona toliko poviša,da test že lahko pokaže pozitiven rezultat, ker je čist odvisno kdaj zanosiš in mislim, da 1 dnevni izostanek od M ni ravno relativni podatek, če se je npr. zanositev zgodila ene dan pred M.