Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje kdaj ste izvedele za spol otroka?

kdaj ste izvedele za spol otroka?

Pozdravljene! Rada bi izvedela,kdaj lahko ginekolog pove,kakšnega spola je otrok!Sem v enajstem tednu in 4.5. imam pregled,čez tri tedne pa nuhalno.Morda pri nuhalni? In koliko so bile napovedi o spolu pravilne?

Za spol sem obakrat izvedela na nuhalni. Prvič so zadeli, drugič pa bomo še videli 🙂

na nuhalni so napovedali punčko, na morfologiji se je pa videl lulček 🙂

Jaz sem obakrat izvedela v 20.tednu na morfologiji.V prvič so imeli prav v drugič bomo pa še videli.

Meni je povedal ginekolog na nuhalni. Z 90% sigurnostjo naj bi bil fantek. Samo sem mogla sama opomnit, če bi pogledal in mi povedal. Sem bila vesela, da mi je povedal, saj sem že komaj čakala, da začnem nakupovat male roza ali modre stvari:). Če pa je zadel bomo pa videli, ko pride, saj se mi zdi, da ti tudi pri koncu ne morejo s 100% sigurnostjo povedati spola. Se včasih kaj malo skriva, ali pa je kakšna rokica, prstek… tam kjer naj ne bi bil. Vsekakor bi bila vesela obeh spolov, upam le, da tistih 10% ni odločilnih, ker drugače grem lahko vse menjat oz na novo kupovat. Pa še ime spreminjat.
Ampak kar zaupam tem 90% oz izkušnjam ginekologov.

Lp Slonček

Trikrat na morfologiji – pravilno; četrtič se je punčka na nuhalni po HB spremenila v fantka.

Obakrat na nuhalni.

A sem jaz edina, ki sem vse trikrat izvedela šele ob rojstvu? Zame je to presenečenje neločljivo povezano s porodom. Nikoli izrecno nisem hotela, da mi G pove prej.

Tudi jaz nisem vprašala za spol (sedaj sem drugič noseča) in mislim da nič ne more nadomestiti občutka ko takoj po rojstvu izveš kaj imaš…res nepopisen občutek. Še dva meseca in bom to drugič doživela:).

Na nuhalni so napovedali fantka, na 3D, pa dva dni kasneje na morfologiji, pa se je pokazalo, da je v resnici punčka. In res je :-).
Nama je bilo fino vedeti, kaj je, je pa to pač stvar osebne preference.

Ojla.

Za spol sem izvedela na morfologiji, v 20. tednu. Čeprav so mi potem še to isto informacijo potrdili še trikrat na ultrazvoku – naj bi bila punčka. Bomo videli ali bo držalo.

Midva sva tudi želela vedeti, čeprav je verjetno tudi fajn, če je presenečenje. Samo sej v vsakem primeru, tudi če pove, ni sigurno, čeprav meni je rekel, da je 99%. Bomo videli. Malo se pripraviš in že razmišljaš, no če bo res punčka….pa tako ne… Drugače je pa tako vseeno, važno je, da je zdrav in da je vse v redu, vsaj meni.

V vseh treh primerih na porodu.

Prvič nekje v 30 tednu, drugič v 18 tednu, tretjič na nuhalni.

Meni so napovedali, da bomo imeli punčko na nuhalni svetlini, sem pa vprašala še na morfologiji, kjer so tudi rekli, da bo punčka.
Vse pa bo jasno v začetku avgusta :))))

Ko so se rodili. Naju ni nič zanimalo, kaj bo, tudi na pol pregledov nisem hodila, ker je bilo vse OK, se mi je zdelo izgubljanje časa…

4x na porodu

Ja prav a ne vsak ma svoje kaj komentiras s takim ce je vprasanje drugacno! Ce je tebi tko pasalo tud prav! Pojdi pa na drug forum bit pametna skos!

    Wtf nisi hodila na vse preglede… ti pa res si zmesana in sploh da to poves javno…da vsi vidjo…vsaj zase obdrzi to sramoto!

New Report

Close