kdaj ste izvedele za spol otroka?
Meni je povedal ginekolog na nuhalni. Z 90% sigurnostjo naj bi bil fantek. Samo sem mogla sama opomnit, če bi pogledal in mi povedal. Sem bila vesela, da mi je povedal, saj sem že komaj čakala, da začnem nakupovat male roza ali modre stvari:). Če pa je zadel bomo pa videli, ko pride, saj se mi zdi, da ti tudi pri koncu ne morejo s 100% sigurnostjo povedati spola. Se včasih kaj malo skriva, ali pa je kakšna rokica, prstek… tam kjer naj ne bi bil. Vsekakor bi bila vesela obeh spolov, upam le, da tistih 10% ni odločilnih, ker drugače grem lahko vse menjat oz na novo kupovat. Pa še ime spreminjat.
Ampak kar zaupam tem 90% oz izkušnjam ginekologov.
Lp Slonček
Ojla.
Za spol sem izvedela na morfologiji, v 20. tednu. Čeprav so mi potem še to isto informacijo potrdili še trikrat na ultrazvoku – naj bi bila punčka. Bomo videli ali bo držalo.
Midva sva tudi želela vedeti, čeprav je verjetno tudi fajn, če je presenečenje. Samo sej v vsakem primeru, tudi če pove, ni sigurno, čeprav meni je rekel, da je 99%. Bomo videli. Malo se pripraviš in že razmišljaš, no če bo res punčka….pa tako ne… Drugače je pa tako vseeno, važno je, da je zdrav in da je vse v redu, vsaj meni.