Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kdaj so vaši otroci nosili št. 74?

Kdaj so vaši otroci nosili št. 74?

Hojla, potrebujem pomoč, ne spomnim se namreč pri katerem mesecu otroci nosijo št. 74?Vem da na etiketah piše od 6-9mes. Samo vem da je v praksi drugače. Grem po večjih nakupih in me zanima, ali lahko kupim zimsko garderobo.

Koliko mesecev so imeli vaši, ko so nosili omenjeno številko??

Hvala, LP

H&M 74 med 6 in 9 mesecev. Kakšne druge pa prej.

Pri nas je 74 nosila pri cca 6 mesecih. Pri enem letu smo imel 80.

bodije prej preraste, hlače pa dolgo zdržijo.
stari smo 10 m, pa še vedno nosimo 74 in bomo še kar lep čas hlače, nekatere hlače so prav dolge, da jih še vedno zaviham.

moj sin je star 8 mesecev pa nosi od 74 do 80.

Mi pa smo stari 4 mesece in pol pa določene modele oblekic nosimo že 74.

Pri nas je kar držalo, da je nosila to številko od starosti 6-9 mesecev. Kakšne hlače pa še malo dlje. In majčke tudi. Najbolje je, da pri nakupu pomerjaš med seboj različne številke. Včasih je med 74 in 80 velikostjo majčk zelo majhna razlika, samo rokavi so malo daljši.

Toncka

NAša jo je nosila nekje pri 8-9 mesecu.

Skor nima veze – važno je koliko je dojenček dolg (74 se nosi do dolžine 74 cm in nekaj čez); pa tudi če je teža višja, bo treba pač oblačilca z višjimi ciframi zaradi tega. Odvisno je še od tega ali sta navajena nositi bolj ohlapno,…v veliki meri pa je važen proizvajalec: dobiš primer da je oblačilo št.62 enega proizvajalca enako oblačilu št.74 nekega drugega proizvajalca, …žal. Najbolj ziher se ravnaš po dolžini dojenčka.

Naš sinko je star 13 mesecev pa nosi oblačila velikosti 74 in 80. Prav 80 mu je še preveliko, pa ni majhen fantek.

mateja

Moj fant je star tri mesece in pol in že kar nekaj stvari nosimo po številki 74, razen od H&M – a ko pa so večji modeli.

Hvala vsem za pomoč.

Lp

pozdrav!

nekje v tem obdobju, okoli 7, 8 meseca. odvisno od velikosti otroka. ce te zanima kaj oblacil jih nekaj prodajamo tudi v tej velikosti. http://rebeka-prodaja.moj-album.com

lp, pat

Moja hčerka okoli enega leta (vsaj HM), je pa odvisno of firme.

moja je bila stara 1,5 let, pa ji je bila vsaj polovica HMja št. 74 prav. Zdej, pri 21 m smo na 80št.

Naš prvi otrok je star 2 leti in ima št. 116-122

Drugi otrok dojencek, rojen s 4,5kg  ima pri 3mesecih št.74!

New Report

Close