kdaj se otrok obrne?
Živjo, tudi sama sem 28 t. (4/7) in otroček je od 23. t. obrnjen z nogicami naprej. Zato tudi mene malce skrbi, ampak saj je še čas. Skrbi me malo zato, ker sta moji dve prejšnji pikici bili ves čas obrnjeni z glavama naprej in se praktično sploh nista obračali.
Sedaj bomo pa videli, ampak mislim, da je še zelooooo veliko časa, da otroček naredi obrat.
Ko se bo to zgodilo, pa kaj napiši, da primerjamo izkušnje!
Oh v 28 tednu je še ful zgodaj….. prvič je moja do zadnjega tedna ležala nekako počes in šele na ctg je rekla, da je lepo obrnjena (en teden pred porodom). Prej je pa vsako noč zlezla na glavo, pa se proti jutru spet skobacala počes…… očitno ji ni ratal se obrnt.
Tako da nobene panike….. se bo že še parkrat okol obrnu…..
Živjo, ne se sekirat! Pri prvi nosečnosti se je moj otrok obrnil na glavico v 34. tednu nosečnosti, pri drugi nosečnosti pa 1 dan pred porodom!!! Bilo me je grozno strah poroda z ritko naprej, vsi ginekologi so mi rekli, da se otrok ne bo obrnil, ker sem drobna, suha, ozek trebuh… pa niso imeli prav, punca se je obrnila, pa niti tako majhna ni bila (51cm, 3610g). Sem slišala, da so se celo med samim porodom obrnili na glavico. Srečno!
mene zanima kdaj se bo obrnil dojenček sem v osmih meseci noseča. Prosim javite mi na [email protected]