Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Žalovanje in slovo Kdaj se bolečina začne spreminjati?

Kdaj se bolečina začne spreminjati?

Žalovanje je osebno in od posameznika različno. Vendar tako razgaljeno kot je njihovo pa je bolano. Njen blog je samo ena SOS varianta, ker doma v družini izgleda ni bila tako dobrodošla kot njen brat. Sramota za starše da vzgojijo tako depresivno in psihološko osebo, ki je potrebna krepke medicinske pomoči, mogoče pa rabijo pomoč tudi starši. Zartadi tega ne rabijo cel svet obveščat o smrti sina, saj niso edini ki so izgubili svojca.

Prebrala njen letošnji blog, pa se mi ne zdi nič nenavadnega. Pač žalost in slaba vest. Meni se to zdi normalno.

potem ko so jo brcnuli v Bernardinu z nogov v debeli the butt,watch out New York City arrive mba fucking girl

Menim, da bi bilo dobro, če bi se vsak ukvarjal s svojimi problemi, in da se vprašate, če njeno obnašanje komu od vas to dekle neposredno škodi. Vsak od nas bi se s tem dogodkom soočilna svoj način. Ljudje, živite in pustite živeti!

zgodbe ne poznam(nisem gledala polnočni klub)ampak,da se spravljaš na druge ni način žalovanja-zame ne.izgubila sem 2 otroka.je bolečina prevelika….

MISLIM,DA SMRT STARŠA ŠE NEKAKO PREBOLIŠ,SMRTI LASTNEGA OTROKA PA NIKOLI!!

TO JE MOJE MNENJE…NE ME TAKOJ NAPADAT!!

Pri Vojnicevih bi kar davcna uprava mala tudi kaj dela v Lublani su si kar nakopicili 3 ogromna stanovanja , v Luciji kar 2 stanovanja in v lepi njihovi se 3 stanovanja , zanimivo je da se je use to dogajalo ko so ble pri Bernardinu investicije,Valantu je Vojnic potpisao 20 milionov eura posojila kar tako sam da bi ostao direktor in grabiu se naprej, z svojim mlajsim liderjem

New Report

Close