Kdaj se bo to nehalo????????
Lep pozdrav
Pred dobrim tednom, se je k mojemu domu pritepla bela muca s črnimi pikicami stara okrog 3-4 mesecev. Jo mogoče kdo pograša, ali pa je bila namerno izpuščena?????? Za namerni izpust sumim, ker se je pri sosedu “ustavila” podobna mala muca in soseda je rekla, da je videla avto, ki se je ustavil in verjetno zapustil te muce, ampak na zalost se ni zapomnila nic, ker na zacetku sploh ni mislila, da so muce- ta avto se je ustavil pred smetnjakom-kdo bi si mislil??????.
Muca se mi je zelo smilila, ker mi je jokala pred vrati, zato sem ji ponudila skodelico s hrano in sedaj se je ze zelo privadila na nov dom.
Se vedno pa me zanima, ali jo mogoce kdo pogresa????
Vse lastnike muck in mladickov, pa zato prosim, da muck ne odvrzejo kar za cesto, ko se jih enkrat navelicajo ampak, da sprejmejo odgovornost za to ubogo zival???
Najlepša hvala
Špela Golob
Ja sej vem o sezoni muck, zato se enkrat prosim, “bodite odgovorni za svoje muce”!!!! Zelo hudo je pustit nekaj mesecno muco jokat pred vrati, samo nihče pa ne ve, da k temu spet sodi sterelizacija, hrana,… in, da se vsem zavrženim mucam ne godi tako kot pri meni!!!
Se slikica—-taki muci se res ne moraš kr upret!!!!
Lahko mogoce iz slike kdo ugotovi koliko je pribljižno stara???? (na sliki je na zalost videti vecja)