Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kdaj sam iz otroške postelje?

Kdaj sam iz otroške postelje?

Prosim, če mi poveste iz svojih izkušenj kdaj oz. pri katerih mesecih so vaši otroci prišli sami iz posteljice oz. čez ograjico otroške posteljice?

Hvala!

14 m je prvič preplezala ograjco in seveda na drugi strani padla. Od takrat naprej ji je pa to najboljši sport zvecer (jaz jo dam not ona zleze ven ..)

MEne pa zanima, kako potem to težavo premagati, da se otrok ne poškoduje. Sama sem razmišljala, da bi ji ven vzela letvice na ožji stranici pri nogah in bi lahko sama prihajala ven. Kakšne rešitve ste našle druge?

Mi imamo v otroški sobi že od začetka tudi “ta veliko” posteljo in sem takoj, ko je mali začel s plezalnimi podvigi, otroško posteljico dala vzporedno z veliko, tako da se mali iz svoje posteljice prekucne na ta veliko, potem pa na tla.
Sicer soba zdaj malo čudno izgleda, ampak je pa praktično. Pa itak bo otroška posteljica kmalu letela ven, tako da se ne sekiramo. :))

Pri približno 18 mes. smo ga dvakrat zasačili, ko je lezel na ograjo. Odstranili smo sprednji del ograjice in gor namontirali nadomestno, visoko 30 cm in dolgo 80 cm tako, da je imel pri nogah luft, da je lahko sam hodil gor in dol.

New Report

Close