Kdaj rečete RAD/A TE IMAM?
Očitno so to tri najtežje izgovorljive besede na svetu. Ker jih redko (če sploh kdaj) slišim, jih tudi sama ne trosim naokoli. Pa da ne bo pomote: črno na belem sem jih napisala, toda ker ni bilo (pričakovanega) odziva, sem se odnehala in se ohladila.
Če ne misliš zares, tega ne smeš reči kar v tri dni. Če pa imaš nekoga res rad, je pa prav, da to poveš z besedami, čeprav se ljubezen lahko izkaže na ogromno načinov.
Za svojo bivšo se ne spomnim točno kdaj, tako da tega ne morem povedat. Sem pa rekel eni drugi osebi to, ko sem resno mislil, pa čeprav ni bila in ni moja partnerka. Brez veze časovno omejevat te stvari, ko veš da je to to, ko so čustva do te osebe pristna in misliš čisto resno, potem to poveš.
Rada te mam rečem tko najožjim frendom, tipčku…pač vsem ki jih mam rada…sicer bolj težko spravim iz sebe, ampak sploh tipu dostkrat rečem (kadar ga mam)…po določenem času ko začutim da je najina veza že na nekih globjih temeljih…
LJUBIM TE je pa beseda ki jo do zdej še nism izustla :)) Že tko se mi zdi da je ta naša slovenska besedica težka, trda, neizgovorljiva…uglavnem tistmu ki jo bom rekla bo res nekaj posebnega :)) Ful mi je lažje rečt volim te, I love you…sam ta naš ljubim te pa…cjoooj :))
Šele ko vem da tako čutim, takrat to tudi rečem…oziroma povem…
LP Esy
prvic po nekje letu in pol .. in ne recem tega, ce ne mislim resno
recm pa kokr kdaj
najrajs pa ob skupnem prebujanju
KMalu, ker ima zame večji pomen beseda ljubim te. TE pa še ni slišal iz mojih ust….
RAda te imam, pa sliši pogosto..
Kaj ste kle sami čustveni zategnjenci al kako?:)))
Je pa ja lepo, če ti nekdo to reče in mu te lepe besede vrneš??? Ne???
Pa tudi če ne misli resno (pa da ne veš) :)))))
No kar se mene tiče po tem kar sem doživel, raje teh besed ne slišim več, temveč raj vidim dejanja k kažejo na to, da je to res 🙂
Zlagat se take besede je še lažje kot pa ko resno misliš =)
No, še najbolj so mi pa pri srcu besede kot so “zalublen sem vate, pa všeč si mi” – zdijo se mi bolj realne (sploh na začetku) pa tud ne pretirano bom rekel – močne.
Ker da maš nekoga rad al pa da celo ljubiš – to ga je treba že kr dobr in dolgo poznat.
Ja sej je fajn nekomu rečt, sam težko je izgovorit besede. A veš tist občutek, ko ti je nerodno.
Sploh pa tista “zaljubljen sem vate”, tista je že kr hudo močna za začetek. Če ti nisi v tistega, te lahk vrže iz tira od presenečenja pol namest, da bi kaj odgovoril se mal umakneš in ga maš na distanci. Boljše je počakat, da se bolje spoznata, da te ona oseba spozna in se mogoče zaljubi vate. Pol pa v napad 🙂
“Všeč si mi” to je že malo manj vsiljiv izraz, marsikdo ti je lahko všeč že takoj na prvi pogled. In lahko pomeni to tudi kot kompliment že samo prijatelju. Ni nujno, da si v tisto osebo, ko ji to rečeš ravno zaljubljen.
No sej tud tist “zalublen sem vate” ne rečeš prvič, ko vidiš nekoga ane – usaj jaz nisem tko mislu :))))
Se mi zdi pa lep nadomestek za tist resen “ljubim te”…
Drgač pa tist “rad te mam” pa trosim naokol brez problema, tko prjatlom kot prjatlcam :)))… je pa res, da mamo mi to eno interno foro in redno pada :)))
Je pa koneckoncev tud odvisno kok ti to pomeni, pa kako kej na te besede gledaš in navsezadnje, kako in kdaj (v kakem trenutku) te besede izgovoriš.
Vzela si mi z ust! 🙂
zanimivo, da ti je lažje iti z nekom v posteljo, kot pa mu reči LJUBIM TE
Zaljubljenost je eno… to je tist.. k na zacetku zveze ne mors brez ljubljene osebe.. kar se pa besed “rada te imam” al pa “ljubim te tice” … to pr men pride reeess pozn.. takrat k sm resno wiber prepricana da me je zaljubljenost minila.. in da sm se zaljubila v mojega dragega.. kar se teh besed tice sem zelo previdna.. mam svoje razloge.. 😉
Tudi jas mislim tako!
Jas svoji rečem ljubim te .
Forum je zaprt za komentiranje.