Kdaj rečete RAD/A TE IMAM?
Zanima me kdaj ste svojemu partnerju rekli oz. kdaj mu rečete “Rad/a te imem”?
Koliko časa ste bili z nekom v vezi, ko ste mu to prvič rekli in to tudi zares mislili?
V PETKIH PO POLNOČI
jest mamfanta že 8 mesecev in si ti skoraj vsakič rečeva ko se vidiva in to tudi resno misliva. Tako je pri nama! papa
Edina izjava, ki jo imam resnično rezervirano za takrat, ko sem vanjo prepričan. Vse ostalo lahko trosim naokoli, te besede pa jemljem zares. In ne trpim tistih, ki to blebečejo že v prvem tednu zmenkarjenj.
mislim,da ti ni treba ne vem kolk časa čakati.
zato,ker rada te imam rečemo tudi prijatelju.vsaj jaz jim to rečem.tko,da to sploh ni tolk pomembno.
mogoče “ljubim te” se to bolj resno sliši…
Nikol. Al pa mogoče, če sem se ga kdaj napila ;))))
Ne resno. Ful mi je težko izjavit kaj takega. Sploh, da bi se besede razločno slišale. Mogoče, da še nisem mela nobenga dovolj rada.
Tega ne izgovorim nikoli. Niti sedanjemu partnerju. Preprosto, ne morem.
Mislim, da sama od sebe tega nisem še nikdar rekla. Edino, ko me je kakšen to vprašal, sem mu pritrdila…
Ooooooo hvala Robi! 🙂 Sam jest sm resno mislila… Po kolkem času, ko bil v vezi (v tvojem primeru s punco) si to rekel? Je bilo to po enem mesecu, po enem letu… ?!
Lep dan
Kdaj prvič? Ko sem začutila čisto in popolno pripadnost, srečo. Ko sem ga gledala in me je obšla takšna toplina da jooooj…….
Morm celo reči da uporabljam izraz ljubim te, ob njem mi čisto nič pocukrano in tuje ne zveni!
Tko!
Rina
v zadnji dveh primerih že prvi dan,ko sva se začela poljubljat …
sam tega nisi čist zares mislil, ko si jima to rekel, a ne…
Tako kot je ena izmed vas ze povzela po Mojci Mavec: Rad imas kruh, cloveka pa ljubis. Moji punci pa sem rekel ljubim te po kaksnih dveh tednih in sem to tudi zarec mislil. Ampak moras to rect sele takret ko zares mislis in ne takrat, ko bi moral rect ipd. Za vse tiste,k i pa se tega niste nikoli rekle pa se sprasujem, ce imate svoje fante sploh rade. Pa se naj kdo rece da so zenske bolj custvene…
Rečem le, ko čutim in sem prepričan v svoje besede. ‘Ljubim te’ sem v svojem življenju rekel le eni punci – ne, ker bi mi bila ta stavek kak tabu – ampak pri ostalih čustva niso bila tako močna, ali vanje nisem bil tako siguren (kompliciram, ne?).
lp, ddot.
To sem rekla samo, če sem to tudi zares mislila in čutila. Po kolikem času, pa se ne spomnim. Saj ni pomembno kdaj to poveš, pomembno je, da to rečeš, ko res tako čutiš.
Forum je zaprt za komentiranje.