Kdaj rečete,
da je punca v postelji dobra? Počne kaj posebnega, se poljublja na poseben način, dobro izgleda (?)… Lahko postavim vprašanje tudi drugače: Kdaj je seks za vas dober, četudi vmes ni čustev…
Da punca dobro izgleda, je zame predpogoj za dober seks. Predvsem, da ima obline na pravem mestu, ane..da ni ravna kot deska, kot pravimo. Ampak to ni vse…ne more biti dober seks npr s punco, ki le leži na hrbtu kot klada, z nogami narazen. Se pravi, biti mora aktivna.
Če vmes ni čustev, je seks disaster!!!!!!!!
Če so čustva prisotna, je prav vse, kar ti partner naredi lepo in nepozabno.
lp
ne, niti slučajno s ene strinjam, da je seks brez ljubezni disaster. zame je na prvem mestu vseeno spolna privlačnost.
Spider, vse šteje – spolna privlačnost, simpatije in ljubezen!
Valda!
A potem je seks z punco ali eno ta frentno pri tebi enak oziroma z drugo celo boljši? Jaz se strinjam z tem, da mora biti nekaj med fantom in punco, kar tako na oko, pa mislim, da ne more biti najboljše.
Jaz recimo nebi mogel in nisem niti hotel seksati z punco, ki ni moje dekle. Mislim, da niti nebi mogel tega naredit sebe, kaj šele njej.
Lp, Mišek
Itak, Matej.
Hotel sme reči…če bi pogoj za dober seks nujno bila ljubezen..potem bi jaz bil še zdaj nedolžen.
Itak pa je to relativno, ne vem zakaj bi se kregali. Jaz sme pač povedal, kaj je ZMAE dober seks, ane. Dopuščam možnost, da je za nekoga drugega dober seks..pač nekaj drugega.Za nekoga je verjetno dober seks mogoč le, če ima žensko neskončno rad…Jaz pač ne mislim tako.
Natanko to, kar mi je odgovoril Spider. Če so čustva zraven, potem itak vsi vemo, da je seks okej, kakršenkoli že je. Zanima me natanko to, kdaj je za vas seks dober, četudi čustev zraven ni. Zelo se strinjala s tem, kar je rekel Spider, da je partner aktiven. Tud seksa z ljubljeno osebo se kmalu naveličaš, če je ta drug klada. Kakšen je še dober seksualni partner?
eh sex brez čustev oz. čutil je itak brezveze. drugače pa je punca dobra ko uživa, ko je brez predsodkov v postelji, ko je strastna, da ne leži kot hlod, ko nori ko se tip z njo poigrava in ko tudi ona nudi nepozabne užitke tipu.
pod čustva sem imel v mislih čutila. ful dober sex se da narediti recimo dobra predigra erotična masaža , veliko čutnega muvanja oba morta biti potrebna da se strast doda zdraven pa potem razne igrice, govorjenje na ušesa kako te fukam naprimer ali ti daj še me fukaj:))) pač veliko vzburjenja tudi verbalno pa kaj novega probaš kar še nisi pa verjemi je mega pol:) ma kaj si ti ful neizkušena?
Ja.
a drugače fanta imaš? saj te ne moti ta debata ne?
Ne, to pa ni res!!!
Sex je lahko nadbožanski tudi z nekom, ki ga ne ljubiš, vendar se imata recimo zelo rada ali pa čutita drug do drugega ful poželenje.
Lej, lahko so čustva, sex pa zanič. Eden leži na miru, drugi pa ima bogato domošljijo. Kaj boš pa pol?!?
Eno je, ce so zraven sexa custva, drugo pa ce custev ni. Je pa res, da tudi ce se dva imata rada, so to tudi custva, al ne? 😉
lp muteman
Mhm mhm mhm mhm:)))
Hribuc, tale je zate:
Dobra je tista, ki zna med sexom skuhat kosilo!
teh ne delajo več…so pa še take ko ti pir prnesejo, pa še celo ofnejo ga:)
a je kak taka tu gor slucajno?
ja pa kaj še fantje…kr sanjite!
Forum je zaprt za komentiranje.