Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost kdaj na morje ?"?"?

kdaj na morje ?"?"?

Mlade dame, kdaj pa kdaj in kam letos odhajate na morje al pa v hribe?

To ne spada prav k neplodnosti ali pač, saj je dopust idealen pogoj za delanje bebejev ???? Komaj čakam, ker jaz odvihram že naslednji teden v Dalmacijo v Zadar, kjer že par let letujemo oz. počitkujemo dobbeesedno, ker na dopustu samo spimo, jemo in seveda “skačemo” , kaj pa ve!?

Vaša karin

Midva pa greva sredi julija na Pag. Komaj čakava. Midva počneva isto kot pri Karin :)))

Midva greva avgusta v Maredo.
Na žalost ravno takrat pričakujem M, tako da bo s “skakanjem” bolj slabo, vse ostalo pa seveda v polni meri.

Tašika

Midva greva v začetku avgusta na Pag in bova počela podobno kot Karin.

Lp, Barbara

Majhen, idiličen, zelen, miren otoček v srednji Dalmaciji.

Dnevni red:
7 – 8.00 vstajanje, kofi, zajtrk,
9.00 odhod novim dogodivščinam na proti (tudi kakšen skok v kakšni uvali), nato aktivno nadaljevanje v naslednjo uvalco…. proti večeru vračanje v kamnito bajtico sredi dalmatinske vasice, večerjica, vožnja z bicikli, nato sama na kamnitem dvorišču, svečka, vinček ali pivce, sledi postelja, ventilator do fula in skoki!

Tako! To je to! A mi je katera fouš? he, he, he….

Tajzl prdajzl

Pozabila še datum: 2. polovica julija!!!

Taja, a si bova mahali iz otoka na otok? hehehe

A ne bi bilo fajn, no????? Jaz sem za! Samo razmišljam o tem, da bi tudi MBT pustila doma. Skratka, ODKLOP in pika! Bomo videli.

Zdajle ti grem pisat – bom pisala kar v Wordu, da ne bo Telekom preveč ploskal z ušesi, potem ti pa s priponko pošljem.

Fulllllllll me šraufa!

okej, čakam! Glede MBT – dobra ideja, ampak ziher je ziher.

Zelo!
Kje pa je tak otocek?

Midva že nekaj let letujeva v Dalmaciji, letos greva na Hvar avgusta.Katera je bila tam ve, da je tam enkratna klima in pristni prijazni domačini.Tam šele po dveh, treh dneh pozabim na službo in se posvetiva samo eden drugemu.

Sem že ruknla po žicah naprej! Mogoče že imaš v mailboxu!

Okej, preberem in ti odpišem jutri. Grem spat. Se stisnit k mojemu. Lahko noč vsem!

Tako malo folka letuje na tem otočku, da me lahko kdo, ki je gost našega foruma po tem otočku tudi prepozna. Poglej po zemljevidu – srednja Dalmacija. Če te pa bolj zanima, mi piši na mejl!

Je pa raj za skakanje na plažah in raj za zaljubljence!

Nehi skos gate gledat !!!!!!!!!!!!!!!!! hi, hi, hi! A sm mal zoprna, a ne? Ne, nooooo!

Midva pa greva šele 24.8. v Šibenik. Tako dolgo se mi zdi do takrat… Ker greva prvič za 10 dni, bo pa vsekakor prava sprostitev (vsaj upam).

Živjo punce!

Meni se zdi, da sploh ne bom zdržala do morja. Greva šele v drugi polovici avgusta in sicer na Krk. Komaj čakam.
Samo, ko pridem nazaj bo pa že konec poletja. Smrk, smrk.
V glavnem, kadarkoli in kamorkoli greste na dopust uživajte kar se da.

Lp,
Barbara

New Report

Close