Kdaj končati zvezo
Pozdravljeni. Na vas se obračam zato, ker bi rada dobila objektivno mnenje.
Z partnerjem sva skupaj 2 leti in pol. Imama tudi dojenčka. Stvar je pa v tem, da partnerju ne zaupam.
Na začetku zveze mi je zagotovil, da nima snapchata. Instagram si je zbrisal ko sma začela zvezo (ni bila to moja ideja). Sem pa našla v prvem letu zveze, da si je skrivaj nalagal instagram na telefon in si dopisoval z dekleti, ter jih vabil na pijače. Tudi na messengerju jih je vabil ven, jim dajal komplimente. (z mano ni nikoli želel na pijačo, v javnosti se noče držati za roke, ne gremo nikamor nobeno leto na dopust-kot da ne želi da ga katera punca vidi). Lani, ko sem bila noseča sem pa ugotovila da ima snapchat, tudi na skrivaj narejen, in si tudi tam piše z drugimi. Med njimi si je več kot 1 leto pisal tudi s svojo bivšo. Ko sem bila zaradi rizične nosečnosti v bolnici, si je on lepo mirno pisal z bivšo in ostalimi. Ko sem ga soočila z vsem je dolgo časa trajalo da je priznal. Sedaj BAJE tega več ne počne. Ampak ker je zraven službe še nogometaš, je veliko odsoten, tudi veliko punc z katerimi si je dopisoval hodi gledat tekme, ko jih ima.
Zaradi vsega naštetega mu ne zaupam niti 2%. Kljub temu da pravi, da tega več ne počne. Zaradi otroka mi je še toliko težje oditi. Res da se obnaša zadnje mesece tako kot treba, ampak vseeno vedno dvomim da si z nekom piše, da se z kom dobiva.. Kaj storiti?
Pozdravljeni. Na vas se obračam zato, ker bi rada dobila objektivno mnenje.
Z partnerjem sva skupaj 2 leti in pol. Imama tudi dojenčka. Stvar je pa v tem, da partnerju ne zaupam.
Na začetku zveze mi je zagotovil, da nima snapchata. Instagram si je zbrisal ko sma začela zvezo (ni bila to moja ideja). Sem pa našla v prvem letu zveze, da si je skrivaj nalagal instagram na telefon in si dopisoval z dekleti, ter jih vabil na pijače. Tudi na messengerju jih je vabil ven, jim dajal komplimente. (z mano ni nikoli želel na pijačo, v javnosti se noče držati za roke, ne gremo nikamor nobeno leto na dopust-kot da ne želi da ga katera punca vidi). Lani, ko sem bila noseča sem pa ugotovila da ima snapchat, tudi na skrivaj narejen, in si tudi tam piše z drugimi. Med njimi si je več kot 1 leto pisal tudi s svojo bivšo. Ko sem bila zaradi rizične nosečnosti v bolnici, si je on lepo mirno pisal z bivšo in ostalimi. Ko sem ga soočila z vsem je dolgo časa trajalo da je priznal. Sedaj BAJE tega več ne počne. Ampak ker je zraven službe še nogometaš, je veliko odsoten, tudi veliko punc z katerimi si je dopisoval hodi gledat tekme, ko jih ima.
Zaradi vsega naštetega mu ne zaupam niti 2%. Kljub temu da pravi, da tega več ne počne. Zaradi otroka mi je še toliko težje oditi. Res da se obnaša zadnje mesece tako kot treba, ampak vseeno vedno dvomim da si z nekom piše, da se z kom dobiva.. Kaj storiti?
Kaj pravzaprav pomeni, da se zadnje mesece obnaša, kot treba? Opiši malo vajin odnos, njegov odnos do otroka … verjamem, da te vse skupaj grize, saj ti je očitno lagal in potem je težko zaupati.
Malo časa sta bila skupaj, ko sta že postala starša – in kako je bilo na začetku, se je takrat kazal v javnosti s tabo? Tole je vsekakor zelo slabo in kar kriči po tem, da najbrž sedi na več stolih oziroma bi si to želel. Takega odnosa ne rabiš, to je samo zapravljanje časa, energije in samozavesti. Če ni ljubezni, nima smisla vztrajati zaradi otroka, in raje zadeve uredita drugače. Pa še to: nobena pametna punca se ne bi vezala s tipom, ki takole taji svojo družino. Enkrat bumbar, vedno bumbar. Ja, se zgodi, da se vežeš z napačnim, ampak ključ je v tem, da vedno, vedno ravnaš spoštljivo z ljudmi. To pomeni, da se ne sestajaš z drugimi za hrbtom, ne tajiš svojega partnerja in otroka, ne trapaš po raznih portalih in klepetalnicah. Poveš, kot je, ravnaš kot ta prav dedec oziroma kot ta prava baba in skušaš narediti čim manj škode.
Glej, nekateri (ogromno jih je) so prav bolani v glavo s tem dopisovanjem z drugimi, ko so v zvezi in očitno je tvoj tudi tak kaliber. Vse to že od začetka veš. Torej, zakaj nisi že takoj prekinila z njim, ampak si počakala, da imata otroka, sedaj pa je seveda 1000x težje kar tako oditi?? V tej zgodbi edino tebe ni za razumeti, kaj ti je bilo tega treba. Takšni tipi se ne spremenijo, samo bolj se zverzirajo v skrivanju.