Kdaj je mati samohranilka?
evo..po SSKJ je:
sámohranílka -e [lk in uk] ž (a-i) mati, ki
mora sama skrbeti za otroka, otroke: biti
samohranilka / mati samohranilka
poudarek na SAMA
tudi jaz imam probleme z bivšim partnerjem:že lepo 2 leti se izogiba pošti od sodišča za preževnino in tako imam zvezane roke. mislim da to ni pravično in tako bodo šla leta in otrok nima preževnine. ne morem je pa dobiti od sklada ker ni rešeno na sodišču.sem že obupana in nimam več moči da bi razmišljala kaj naj še naredim. moj otrok je star 10 let in leta bežijo. ni prav da nam mamicam na sodišču to pustijo stati saj mislim da bi morali taki primeri imeti prednost in bi sodišče moralo nam pomagati . saj se ne znajdemo vsi tako kot moški to počnejo da se izogibajo dolžnostim do svojih otrok in na koncu se sprašujejo zakaj jih pa otroci ko so starejši zasovražijo ,ja meni se zdi da jih pa ne morejo prav lepo gledati če oni za njih nočejo poskrbeti kot je treba.to se mi zdi da je huda bolečina za vse mamice in na koncu se ne čudim če smo na pomirjevalih ……saj to je velika borba…….in žalost…….resnica.
Zdravo vsi ,
Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: [email protected], ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: [email protected] za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593
Hvala
Rebeka