Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kdaj greste na dopust???

Kdaj greste na dopust???

Pozdravljene
Mene pa zanima kdaj greste na dopust, in za koliko časa?
Kam ste se odločile, da boste lepe počitnice preživele? Upam, da bodo se tudi otročki delali he he he……..
Jaz ne grem nikamor, ker ne smem mogoče malo za obalo in to je vse. Bomo pa drugo leto nadomestili vse zamujene čase. Jaz bi pa rada šla malo v zdravilišče v Čateške toplice ali v Zreče, ampak žal, ker ne smem na potovanje zaradi rizične nosečnosti…….. Ufffffff kako rada bi bila sedaj kje v toplicah kako bi uživala…….
Pišite kam potujete, joj kako bo dolg čas za vama v času dopusta, vas bom kar pošteno pogrešala………..
Lep sončen pozdravček z tople primorske
Doroteja

Še to sem pozabila vam napisati. Vsaki posebej želim prav lepe počitnice in, da se vrnete med nami žive in zdrave in po možnosti z malčkom v trebuščku velja?
Kadar koli greste vsem srečno pot in čuvajte se……..

lp, Doroteja

Živjo Doroteja!
Upam, da je končno konec tvojih težav.
Me pa nekaj zanima-a si ti prav prepovedali (oz. odsvetovali) vožnjo z avtomobilom? Kaj so ti še (od)svetovali? Upam, da ti ni potrebno non stop ležati.
Na srečo si vsaj doma ob obali in imaš malo pozitivnega vpliva morskega zraka…
LP.

Pozdravljena B
Ja točno so mi odsvetovali vožnjo z avtomobilom. Ker gin ve, da sem iz štajerske mi je še pripomnil, da ja ne bom se peljala kaj na štajersko. Ja bi morala ležati samo, ko jaz ne zdržim in se motim tukaj na forumu. Tudi gospodinjska dela ne smem delati tako, da mi tašča kuha mož in hči pa pospravita. No saj jaz tudi kaj naredim ampak takoj potem zakrvavim tako na hitro, da si ne moreš misliti. Po njihovem zdravniškem ne smem nič delati. Zadnjič, ko sem zakrvavela je gin vprašal moža, če jaz kaj delam.
Eno majhno malenkost dvignem in je krvavitev že tu, žalostno kaj ne? A ti greš kam na potovanje?
Lep pozdravček
Doroteja

Živjo!
Ne ne grem nikamor na potovanje, ker ne upam. Mogoče na kakšen izlet, pa še to bom raje počakala do prvega UZ, da vidim, če je vse OK.
Mi pa prav diši morje in kakšne počitnice. No, bomo videli.
Uživaj v počitku..:-).
LP.

Kako si mi?Slomail mi ne dela že celih 14.dni,tko,da se ne morem javit!
Upam,da so se ti težave uredile,in da nisi stalno v bolnici.Skratka moj Jernej bo kmalu dopolnil 14.mesecev in je nadvse simpatičen ,zgovoren in vse kar spada zraven!
U glavnem,želim ti lepe dni pa kaj pokliči,če utegneš…imej se še naprej lepo!
Lea

Draga Lea K
Kje si ti, da te ni za slišati? Vsekakor te bom poklicala, saj te moram, če ne bi bilo tebe sploh ne bi vedela, da imam pikico v trebuhu kaj ne? Ti si me prepričala, da naj naredim test in si mi prinesla srečo. Zaenkrat sem doma krvavim ne, ampak me je začelo boleti v spodnjem delu trebuha, in me nekaj dol tišči. Sedaj imam tasta v bolnici, ki je zelo kritično je na aparaturah 100%. Včeraj je rekla zdravnica, da ne bo preživel srce mu odpoveduje. Tako, da vsak čas čakamo klic domov, da je konec ŠKODA zelo dober tast je bil, nikoli žal besede mi ni rekel vedno se je zame potegnil, ko sem bila v bolnici ga je že takrat bolelo ampak vseeno je prišel v bolnico mene pogledati. Tako, da vidiš, da ne morem imeti mirno nosečnost, prej nečk sedaj tast itd……
Pošlji mi še kakšno slikico od tvojega Jernejčka, tisto slikico tako čuvam, ko si mi jo poslala. Čuvajta se oba in lepo se imejte v teh vročih dni.
Lep pozdravček z primorske
Doroteja

Ojla,
a veš,da se sploh ne spomnem,da sem ti slikco poslala res ne!
Vsekakor ti jo pošljem danes proti večeru,bom itak nov email odprla.
Pa se tipkava,do takrat uživaj!!
LP
Lea

Ja Lea si poslala, ko je imel par mesecev tako šikano bitjece.
Čuvam to sliko in jo gledam še ena forumka mi je poslala slikico preko mejla in jo vsake tolko časa gledam joj kako so lepa ta majhna bitjeca………..
Lep sončen pozdravček
Doroteja

New Report

Close