Najdi forum

kdaj bodo opazni rezultati?

Mene pa neki zanima; v kolikem casu bodo opazni rezultati na nogicah,ce telovadim (izkljucno za noge in stegna ter ritko) vsak dan in to priblizno 1 uro? vadim na orbitreku okoli 30 minut,preostalih 30 pa delam vaje za stegna&ritko.V kolikem casu priblizno bodo vidni in opazni rezultati?
hvala!

Ne sekiraj se, daj času čas.

to je odvisno od več dejavnikov. bolj ko se boš obremenjevala, dlje bo trajalo. ponavadi se pozna v nekaj mesecih.

Ko boš začela uživati v vadbi in pozabila na cilj bodo rezultati kar naenkrat tu!
Lep pozdrav in veliko užitkov ob vadbi!

hja, jest sem tri mesece redno (skoraj) vsak dan pol ure kolesarla, pa so se mi misice na nogah nardile v okoli treh mesecih. sicer pa ne pretiravaj z vadbo – ce ker dan ne telovadis tudi se ne bo vsega konec! ne vem, kje sem prebrala, da misice rastejo, ko pocivas, ne ko delas.

srecno!

Najhitreje bodo vidni, če rekreacijo kombiniraš z zdravo uravnoteženo prehrano z dovolj beljakovinami. Prehrana je za izgled enako pomembna kot rekreacija.

Andrej

ja to delam ze kar dolgo casa,sam beljakovin mi je v zadnjem letu ful primanjkovalo,ker pac ne maram mesa in takih reci.zdej sm se pa nekak prisilila in se tud bolse pocutim:) drugac pa ful uzivam v rekreaciji in ce tega ne bi blo,bi mi kr neki manjkal.
lp

Seveda, misice rastejo ko pocivas in ne ko telovadis!
Prekomerna telesna aktivnost vodi v pretreniranost in izgubo misic!

Po ene treh mesecih bi morali biti vidni rezultati. Če boš pa nehala pa v enem mesecu boš spet taka kot si bila.

Sama imam orbitrek že 2 leti. Kupila sem ga po rojstvu otroka. Z redno telovadbo vsak dan (20 min orbitreka in 30 min telovadbe trebuh-rit) mi je uspelo izgubiti 30 kg. Tako, da imam zopet idealno postavo kot pred porodom. Zato ti svetujem, da si vztrajna in rezultati se ti bodo zelo kmalu poznali. Seveda ne pozabi na pravilno prehrano, ki vsebuje veliko sadja in vode!

Uspeh je odvisen od: genetike, fizične in psihične priopravljenosti na trdo delo, redne prehrane (5x na dan!) itd. – drži se načela da moraš porabit več kot pojes, ne pa da moreš pojest manj kot porabiš!

Z vadbo zacni vsekakor postopoma in ne vsak dan 30 minut!
Telo se ščasoma na določen napor navadi in pride do pretreniranosti mišič (sama rdeča mišična vlakna in ne bela). Zato vadbo redno spreminjaj in delni uspeh bi moral biti vider že čez dober mesec.

New Report

Close