Kdaj bo tudi meni posijalo sonce
Sem zelo nesrečna, tako žalostna, da bi kar jokala.
S mojim lubim se že nekaj mesecev trudiva ustvariti malo sončece, pa ne gre in ne gre. Poskusila sva s blazinami pod tazadnjo, s stojami, merjenjem temperature, štetjem plodnih dni, pa luno….Pa nič. Menstro mam pa tko neredno, da je že prav grozno. Najprej sem jo imela na 33 dni, OK to je še med povprečjem, sedaj pa jo imam vsak drugi mesec in to se je zgodilo že dvakrat zaporedoma. Pa sem bila drugač na rednem pregledu in niso ugotovili nič presenetljivega, kar bi blokiralo male plavalčke.
Pa sem mislila kako hitro nama bo uspelo, ker sva še mlada, pa poglejte kje sem.
Da ne povem kako se nagravžno redim, ker sem nehala pred parimi meseci s kavo in cigaretami, da bo ja lažje uspelo.
Spravljam se na dopust, kjer sem se tako veselila, da bom paradirala že s trebuščkom, tko bom pa samo z odvečnim špehom. Prav depresija me muči, kar mi pa čisto nič ne pomaga pri mojem problemu.
Kar odleglo mi je malo, da sem se vam lahko izpovedala.
lp
Maja
nekaj mesecev še ne pomeni, da ne moreš zanositi. Pri meni je trajalo malo manj kot dve leti, da sem zanosila- bila pa sem stara 30 let! Vsak mesec sem bila razočarana. Bila sem skoraj obsedena s testiranji. Tako, da vas drage forumovke zelo dobro razumem in vam želim, da bi tudi vam posijalo sonce sreče. Sama imam to srečo, da sem zanosila in imam sedaj 14 mesečno hčerkico. Sedaj z možem želiva še enega. Upam, da nama bo uspelo.
Veselim se z vsako, ki vam pove, zdaj pa je uspelo in tudi vsem bo uspelo.
Verjamem v to!!!
Maja še to. Preberi knjigo od Montignac: Jem, torej hujšam. Priporočam in preverjeno z moje strani.
lep pozdrav.
Punce hvala za tolažbo.Saj vem, da par mesecev ni nič tako katastrofalnega ampak sem bila kar vedno nekje prepričana, da bo samo enkrat hopa cupa in bo.Vsaj tako je bilo pri skoraj vseh mojih znankah in sem mislila da bo tudi pri meni.Zato je razočaranje še toliko večje, pa še M ni redna, tako, da si sedaj merim bazalno T, da vidim, če sploh ovuliram. Bomo videli kaj bo čas prinesel.
lp
Oj punce!
Sama sem slučajno zasledila spletno stran foruma in mi je zelo vsec. Tudi sama z možem imava isti problem kot ve-tudi midva čakava na sončeče. Ampak upam-ne vem, da bo nekoč posijalo tudi meni, tudi vam… Za vsako stvar bom tudi za to rekla, da že mora biti tako kot je. Tolažim se z mislijo, da če bi zanosila takoj nebi bilo nikoli tako lepo, tako čudovito, kot bo…..takrat.
Z mislijo da nam bo sončeče kmalu posijalo vas lepo pozdravljam