Najdi forum

Halo, tudi sama prebiram forum v upanju da bom lahko našala odgovor na vprašanje “kdaj bom lahko srečno zaljubljena”. Nisem ga še našla, ampak nekako ne mislim še izgubiti upanje. Vendar pa se mi pojavlja vprašanje zakaj je potrebno toliko trplenja, da bi se ti šele po tem našla pot do te prave ljubezni.
Zakaj moram prav jaz biti tista, ki mora toliko trpeti? In pa kaj sem naredila narobe, da se mi v življenju dogajajo stvari katere niso prav nič lepe?
Tudi pri meni je upanje že skoraj pošlo vendar pa je vodnjak ljubezni brez konca in kraja.
Lep pozdarav od Jane

Saj ni slabega in dobrega dejanja, saj ni slabe in dobre novice, šele naše misli jih naredijo takšne, kakršne hočemo.

Jana, in na koncu obstaja to troje, vera, upanje in ljubezen in največja med njimi je ljubezen.

Predlagam knjigo Alkimist in ugotovila boš, da tam kjer si je vse in ne tam kjer misliš.

prenehaj želeti in začni to uživati. in kmalu boš ugotovila, da si vse to že imela, samo nisi znala opaziti.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zivljenje ni samo cakanje… uzivaj v sedanjosti. Ne se tako obremenjevati s cakanjem na ljubezen, ta bo ze prisla. Glavno je, da ti pocnes stvari, ki te v tistem trenutku osrecujejo. Pa naj so to pogovori s prijateljico, sedenje ob kavi, branje knjig, igranje videoigric, sport, vrtnarjenje, pisanje dnevnika, risanje, kaj pa vem kaj vse osrecuje ljudi. Tako bodo minevali dnevi, ko bos srecna in kar na enkrat bos srecala svojega bodocega fanta. Ce bos pa samo cakala in bila prepricana, da ne bos srecna, dokler ne bos zaljubljena, bos krepko razocarana, ce ti ljubezen ne bo dala vse kar pricakujes. Ves, ti sama in tvoje misli, so tiste, ki ti dajo obcutek srece. Tudi male stvari te lahko osrecijo, samo dovoliti moras. Dokler bos prepricana, da so samo zaljubljeni ljudje srecni, vsi ostali pa ne, se krepko motis.
Mogoce samo se tole. Fantje si ne zelijo punce, ki hrepeni po neki vezi, ker se tudi sami (upraviceno) bojijo, da ji ne bodo mogli vsega dati. Sploh ce se bos na fanta prilepila kot klop in mu sesala kri. Ne smes mu dati obcutka, da za tvojo sreco lahko poskrbi samo on, ampak da si tega sposobna tudi sama, samo z njim je vse samo se boljse. Ne malo punc dela to napako, da za svojo sreco ali nesreco krivijo fanta. Kot da je njegova sluzba, da skrbi za to. Kmalu bo dal odpoved taksni sluzbi, ce bo tako. Ni pa ga lepsega kot biti z nekom, ki je zadovoljen v svojem zivljenju, ki ve kaj hoce in je z nami samo se srecnejsi.

Jana! Imej potrpljenje, samo to je pomembno, nič drugega! Veliko se jih podobno sprašuje kot ti…

New Report

Close