Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina KD MISLINJE ČAS ZA NAPAD

KD MISLINJE ČAS ZA NAPAD

Mene pa zanima s čim oni grozijo?

Ko je ravno govora o preprodajalcih, me zares zanima koliko teh ljudi je šlo do konca in kaj so dosegli…

V Mislinji je v nedeljo gorelo v zapuščenem hlevu,kjer imajo nastanjene psičke,v izredno slabih razmerah.Prišlo naj bi do kratkega stika,kajti elektriko imajo pozimi napeljano,kot pri piščancih:žarnice malo nad glavami,da psi ne pomrejo od mraza.Baje je zgorelo dosti psov…….

Resno? Je to preverjena informacija?

******************************** Srce ima razum, ki ga razum ne pozna... Pomagajmo jim: http://www.zavetisce-horjul.net/ ********************************

Eh, saj tam je že ničkolikokrat gorelo, pa še vedno kupujejo mladiče pri njih.

Reveži…

sicer je že stara tema pa ne bi odpirala nove;
zgodilo se je kar si nismo upali niti zamišljati – znanec je kupil psička v “KD Mislinja” – maltežančka starega 11 tednov: kuža ima “čudno” dlako, okoli oči je vse rdečkasto rjavo….

kaj naj mu svetujem? je ponovno cepljenje, če je slučajno res bil cepljen, dovoljeno? matr sem jezna…. samo da bi podkupil otročke…..

Spoštovana, vsekakor cepljenje, vendar žal, ker ne veste ali je kuža že okužen tako kot je bil naš, naj ga nemudoma pelje na Prva K na Gorkičevo na viču, tam mu bodo najbolje svetovali.
Upam da je to najmanjši problem, ki ga ima.
Naš Bon je imel veliko več problemov.
Lep pozdrav.
Prosim čpe na Gorkičevi pove, kje ga je kupil.

New Report

Close