Pozdravljene punce, imam nekaj svežih informacij………danes sem bila na testiranju s kavitacijo in laserjem, kavitacija topi maščobe, je malo neprijeten zbadajoč občutek in cviljenje v ušesih, ampak se navadiš. Pol te obdelajo še z laserjem, ki pomaga koži, da ni viseča…….občutek na koži je zelo mrzel in na koncu še vakum, kot da bi ti izsesavali maščobo……;), rezultati so odvisni od trdovratnosti maščob…….na trebuhu, tudi do 5 cm, na stegnih od 0,5 do 1 cm po prvem posegu, pol pa te dajo še na stezo, da si cca 45 minut gor.
Cena testiranja je 70 eur, traja cca.2 uri, cene celotnega paketa pa so odvisni od tvoje zgradbe telesa oz. v kateri paket te da svetovalka, prvi stane 950 eur to je cca12x kavitacija in 6x laser, za drugi paket ne vem cene, ker je rekla,da sem za tretji paket, ker sem bolj močne postave, ta pa stane 3000,00 eur, traja cca 3-4 mesece, plačaš lahko na največ 4 obroke, je pa to v salonu Aktivita v Moravskih Toplicah……..
upam, da se hecaš…. 3.000 eur….
Imela sem obdobje pa še kar razmišljam o tem… da si popravim prsa in trebuh (izguba teže, gravitacija…)… s kirurgijo…. Rezultat je vendar prepričljiv za isti denar…
ne razumem kdo bi bil pripravljen plačati za nekaj terapij 3.000 eur, uspeh pa nihče ne garantira
uživajte v deževnem dnevu
No pa še moje mnenje:
-postopek kavitacije v akcijskem paketu 4+2 gratis= 500€
– opravila 2 obiska, rezultati pa sledeči: – 6cm v pasu( 11cm pod popkom)
– 4cm zgornji del noge
– 2 cm obseg noge nad kolenom
Naj pripomnim, da je obravnavan le spodnji del telesa( noge), ampak po meritvah so pozitivni učinki nanesli tudi na trebuh( -3 cm)
Pa še to: v postopku kavitacije ste pozabili omeniti, da se ta maščoba izloča iz telesa 40 ur, kar pomeni, da 40 ur od opravljene terapije ne smeš uživati preveč masne hrane, sladkega in alkohola!!!!! Vsak dober terapevt ti podrobno razloži, kaj se s tvojim telesom dogaja in kaj moraš početi, da so rezultati še boljši, kajti če se natanko držiš predpisanega programa, ki pa vključuje tudi GIBANJE IN ZDRAVO PREHRANO!!!!!!, lahko v teh 40-ih urah izgubiš še kakšen cm.
Terapija pa izgleda tako, da se najprej opravi kavitacija, nato 40 min pressa in še 20 min vadbe na green plate- u; govorim seveda o programu v lepotnem salonu, ki ga obiskujem sama.
Zraven pa še dobiš anticelulitno kremo in losijon, ki jih uporabljaš zvečer in zjutraj.
Jaz sem zelo zadovoljna, ko pa pretečejo še te 4 terapije, pa vam zaupam končni rezultat.
Dan,
mene pa zanima kako to 500 EUR.
Pri nas mi je iz salona poslala takšno ceno:
cena kavitacije je: 30min……80,- eur
40min……120,-eur
A se slučajno posebaj računa za noge eno, za trebuh, druga….ker potem pa ja.
Moja sodelavka je dala 800 EUR, shujšala 9,5 kg ter ostranila dolgotrajno maščobo s trebuha. Težo in obseg drži še danes, bila pa je lani oktobra. V tem paketu je ona imela poleg kavitacije še nekaj …
No, jaz pa sem si vzela paket 5xkavitacija, 10xpreso terapija, 10x green plate in še 5x plavanje, stalo me bo vse skupaj 450eur (Wellness v Hotelu Primus na Ptuju). Bila sem še le na prvi kavitaciji in je bilo le 0,5cm razlike, pravijo da je to tudi zaradi otekline, ki se lahko pojavi takoj po tretmaju. Obdelovala mi je samo predel trebuha in ledveni del 40min, dobila sem celo nekaj modric pod popkom, kjer me je tudi malo bolelo med terapijo in je zaradi tega menjavala mesta aparata. Se javim po naslednjih terminih.
čau.. mene zanima, kaj se zgodi, če prevečkrat uporabljaš kavitacijski program..oziroma naj kar povem zgodbo..prijateljica ga ima doma in si dela po 40min -vsak dan na drugem mestu.. meni osebno se to zdi predozirano..če mogoče ve kakšne so dejanske posledice bi bila res vesela, da jo lahko opozorim..:) lp
ne bi rada pametovala, ker nimam prave utemeljitve, ampak mislim, da nobeno pretiravanje ni dobro. in če strokovnjaki svetujejo med posegi 1 teden ali vsaj nekaj dni premora, mislim da to ni s trte zvito.
bi pa bla vesela, če svoj komentar odda še kdo, ki se res spozna na zadevo – ker tudi mene zanima, kakšne so posledice kavitacije na zdravje.
aha – mogoče lahko probaš še na forumu kozmetične storitve. tam odgovarjajo kozmetičarke in drugi strokovnjaki z več izkušnjami.
lp
Jaz sem bila na kavitaciji v ljubljani pri dekletu, ki opravlja samo kavitacijo in ima vse potrebne certifikate, tako da veš, da je res poučena o ravnanju z aparatom, tako da ne nastanejo kakšne neželjene posledice. KAkor vem je zadeva varna, lahko jo delaš do max 2 krat tedensko po 40 min,priporočajo pa enkrat na teden, ne smeš pa v primeru nosečnosti ali krčnih žil, ker se maščoba izloča skozi limfni sistem, kar dodatno obremeni tiste z krčnimi žilami. Moram povedat, da sem bila noro zadovoljna, pri meni so rezultati res fenomenalni, probala pa sem do sedaj vse živo, sam pri celulitu mi je bolj malo pomagalo – do kavitacije. Je pa cena pri tej punci kamor sem hodila 50 eur na tretma, kar se meni zdi zelo ugodno v primerjavi z ostalimi, pa še res obvlada zadeve, ker se ukvarja samo z ultrazvočnimi terapijami in kavitacijo.
Da malo osvežim temo … 🙂 Sama sem bila včeraj na kavitaciji in sem zadovoljna rezultati so pričakovani, nisem pa pričakovala čudeža.
Prvo kot prvo: kavitacia ni namenjena hujšanju – NI nadomestek hujšanja. Je za pomoč, da se znebiš mačobnih oblog na točno določenem mestu, kjer si želiš oz. se ti maščoba tam najbolj nalaga. Pred in po kavitaciji se je potrebno gibati, piti dovolj tekočine in paziti na prehrano. Zakaj? Zato, ker ti sicer ne pomaga nič, če se med enim in drugim obiskom bašeš s hamburjerji ,,, Se ti bo takoj povrnila ali pa bo zaradi kakega kg več še več centimetrov. Maščoba se iz problematičnega dela spravi v obtok in jo je potrebno pokuriti – neporabljena ti lahko v najslabšem primeru gre v jetra.
Skratka, pri kavitaciji moraš sodelovati in biti resen, sicer si ob precej denarja. Kozmetičarka mi je povedala, da pride k njej ogromno gospa in gospodičen, ki mislijo, da bo to nadomestek hujšanja. Takim v njihovo finančno dobro kavitacijo odsvetuje.
Pri meni: imam 167 cm, 53 kg, v splošnem lepo postavo, imam pa šlauf na trebuhu oz. špeh. Redno se ukvarjam s športom, imam precej mišične mase, trebušček pa ostaja problem. Torej nimam nobene slabe vesti.
Moji rezultati po prvem obisku (naj povem, da sem se za vsak slučaj namerila tudi sama doma) – 2, 5 cm. Imajo pa izkušnje take, da več maščobnih oblog kot imaš, več cm ti gre – sploh po prvem obisku. Ni fer :-), ampak tako je. Pri meni, ki nimam toliko, je šlo nekoliko manj dol . je pa šlo nekaj. Tudi trebušček je precej bolj prožen.
No, jaz bom šla naslednjič še enkrat in bom videla za naprej.
Pozdravljene!
Rada bi podala svoje mnenje,svojo izkušnjo.Opravila sem paket tretmajev Body fit 6 (440 €). Sem zelo zadovoljna. V predelu trebuha-pasu sem izgubila 8 cm, tkivo je na pogled in otip čvrsto. Prej kljub ciljnim vajam tega predela nisem uspela utrditi. Pri njih mi je všeč, ker tretma vsebuje več aparaturnih kombinacij: kavitacijo, vakum, linfno drenažo, radiofrekvenco in infra-red mišično aktivacijo s katero se res tkivo dobro učvrsti. Kozmetičarka mi je razložila, da sama kavitacija ni uspešna zaradi tega ker se maščoba sicer odstrani, a ostane koža, ki visi. V tej kombinaciji pa je res super. Kader v tem salonu Ortokozmetika Žužek v Pivki, je medicinsko izobražen, kar se pri nivoju storitev in nasvetov vidi. Gre za zaupanje.
Sedaj hodim na vzdrževalni tretma na vsaka dva meseca.
Moj nasvet je sledeč: kamor boste hodile na tremaje, naj vsebuje kombinacijo aparaturnih tehnik, ker sama kavitacija ni čudež. Sončen pozdrav vsem! Martina iz Ajdovščine