Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa kavitacija- nekirurška liposukcija

kavitacija- nekirurška liposukcija

dobila sem darilni bon za polovično kavitacijo – pol ure v aktiviti. Že prej sem prebrala, da je uspeh odvisen od čvrstosti, zato sem prosila, da mi kavitacijo delajo na spodnjem delu trebuha, kjer je bila maščoba najbolj mehka in tudi najbolj ne estetska. Kavitacija ni bila boleča, gre za občutek pikanja in rahega drgnjenja, a nič posebnega, nobenega vakuma ipd. Po končanem polurnem tretmaju se je na spodnjem delu trebuha stopilo 2 cm maščobe in tisti spodnji “svaljk” oz. 2. trebušček, ki mu s telovadbo nisem mogla do živega in je bil tam od obeh porodov… se je stopil. Moja višina je sicer 169 cm, težka pa sem 73 kg. Rekreiram se redno, tudi po tretmaju je obvezna vsaj 1 urna aerobna vadba in veliko vode. Če bi si lahko privoščila tretmaje, bi si zagotovo vsaj še 2 za trebušček, saj je mnogo lepši kot je bil že po polovičnem.
še to – ga. ki mi je tretma opravila mi je povedala, da na trgu obstajajo poceni tretmaji, a so tudi opravljeni s cenejšimi mašinami npr. iskrino, ki pa ni tako učinkovita in zato porabiš precej več tretmajev za isti efekt. cena je torej sorazmerna z učinkom. No, toliko, če bo kateri koristilo. in še to – izginjanja cm po posameznih tretmajih se ne da predvideti v naprej, lahko gre enkrat le 1 cm drugič pa 3 ali 4.

in kater aparat ima ta gospa?

Namreč iskrin je 24000eur, kar ni malo in vem, da deluje.

ta gospa ima italjansko kavitacijo ker jo imamo mi enako v celju.

Naj dodam še mojo izkušnjo, če bo katera brala preden se odloči.
Sicer sem bila na kavitacija zanekrat samo 1x.
V bistvu imam idelano postavo, samo kritične točke (boki, stegna pod ritnico) imam totalno deformirano, kar mi res poslabša postavo. Čeprav veliko gibam in živim zdravo tam ne spravim dol(stari grehi)…Rezultai po prvi kavitaciji so zelo dobri, delali so mi na jahalnih hlačah in že dolgo nisem imela tako Ok tega dela, skoraj toliko da bi rekla da mi je že sedaj OK….Seveda sem po terpaiji veliko pila in se gibala….
Edino kar se bojim, da rezultati ne bodo ostali, ker ne morem verjet da lahko tako na hitro izgubljeno traja….bilo bi preveč lepo:)

živjo

Mene pa zanima, če je bila katera v salonu NATASHA SPACE, GLEDE KAVITACIJE? Spletna stran je tko dobro predstavljena in me mika, da bi šla tja. Če katera kaj ve, le naj napiše izkušnje.

Hvala
Klavdija

Pozdravljene vse, ki se zanimate za kavitacijo ali toi. nekirurško liposukcijo.

Veseli me,da učinkuje pri vseh, ki so dosedaj o tej temi kaj napisale na tem forumu.
Pri meni ne deluje, nasprotno, trebuh imam celo sedaj “žolcast” in razvlečen. Kavitacijo mi opravljajo v salonu Vividus v Mariboru. 4.terapije (plus vakum in preso) stane 950 EUR. Dosti za tp, da videz trebuha še poslabša. Imam idelane mere (razen seveda trebuščka, ki je ostal po porodu), trikrat tedensko obiskujem fitnes (že 7.mesecev),imam osebnega trenerja, pijem okoli 2,5 litra tekočine dnevno in se zdravo prehrajujem.
Metoda prav tako ni pomagala niti možu, niti sodelavki. Po tretmaju je obseg res manjši za cca. 2 cm, ampak to je tako, malo zategnejo meter, pa je. Obseg je na naslednjem obisku enak!

Zatopunce, previdno, pa da ne boste razočarane z učinkom po 1.mesecu (tako kot jaz).
Menim,da je še kar nekaj takšnih, ki se je s takšnimi poskusi “popravljanja” telesa opeklo, pa o tem ne razglabljajo na forumih.

Pa lep poletni pozdrav.

Metka

Pozdravljena Metka in vse ostale, ki vas zanima kavitacija.

Tudi jaz sem veliko brala o kavitaciji in se odločila, da opravim ta poseg kot dopolnilo k mojemu “programu hujšanja”. Za to sem se odločila na podlagi samih pozitivnih izkušenj o katerih sem brala…

AMPAK – spet se moram udarit po glavi, da še vedno nisem dovolj “odrasla” in nasedam takim stvarem… Čisto nič mi ni pomagala – kljub temu, da se pazim, spijem še več vode kot običajno in seveda ogromno tečem oz. kako drugače športam… Ampak nikjer ni niti centimetra manj… Takoj po prvem obsegu (ki je trajal 1 uro + 1 uro limfne drenaže) je meter v salonu sicer pokazal 3 cm manju okoli trebuha in 1 cm manj okoli vsake bedre, a ko sem se merla doma, ni bilo nič drugače kot pred posegom. Kljub temu sem šla še 1x in spet ista pesem… NIč od NIč… joj, kako sem jezna!!!

Tak da ne razumem, kako to, da enim pomaga… (če jim)

lp

Pozdravljena Nadja,

v katerem salonu pa so opravljali kavitacijo? Meni so v Vividusu sicer obljubili vračilo denarja (glede na efekt – trebuh je sedaj “zdrizast”), ki pa ga do sedaj še nisem prejela.

LP

Metka

jaz sem jo opravljala v žalcu… vračila denarja mi niso obljubili, so pa rekli, da so stranke zadovoljne in da je vsem pomagalo… itd. In da če bi dala skozi enih 5 tretmajev, bi zagotovo bil ful dober rezultat in bla, bla…

skušam pozabit tistih 200€ in obljubla sem si, da os zdaj naprej ne nasedam več.

Ko sem pred časom brala te poste tukaj in videla cene, ki jih zaračunavajo za kavitacijo, sem si mislila, da ne bom nikoli šla na kaj takega, ker je 200€ absurdna cena.

Potem pa sem pred kratkim malo brskala po netu in našla, da jo ponujajo tudi za 68€ na tretma (oz. če vzamem 4x dobim še eno gratis) in se odločila da bom preiskusila. Zato sem danes imela svoj prvi tretma in sem z razultati zelo zadovoljna. Bomo videli, kako bo delovalo to v prihodnje. Priporočam. http://www.zmasiraj.me/

No, v nasprotju s tvojimi priporočili jo jaz globoko ODSVETUJEM. To je res gromozanski nateg. Pri nekaterih res mogoče pomaga – a le na začetku – ko prenehaš, je vse po starem. Jaz sem namreč ful športno aktivna (tečem vsak dan), ampak tisti centimetri so se vrnili takoj… In vem, da zelo slabo vpliva na zdravje…

Btw. za en poseg sem plača 100 € (200 za 2).

Skratka – iz prve roke vam povem: mejte se rade in ne nasedat.

šele sedaj sem vidla, da na tem forumu nisem podala mojega “zadnjega” sporočila o kavitaciji, sem le na drugem forumu Prehrana,…
Torej tudi jaz pravim vsem naj ne nasedajo. Jaz sem šla 3x, s tem da sem bila vmes športno zelo aktivna, rezultati so bili lepi (a ne čudežni), a cca po enem mesecu pa pol po zaključku je bilo vse kot pred kavitacijo. Ni vredno niti centa! Vsaj zame le prazne obljube!

PUNCE RAJE POSKUSITE MEZOTERAPIJO BREZ IGEL.. TA APARAT DA RES LEPE REZULTATE PREIZKUŠENO. CENA ENEGA APARATA JE 90 EVROV. POZANIMAJTE SE KER JE KAR NEKAJ AKCIJ. MEZOTERAPIJO IMAJO V CELJU, LJUBLJANI, PORTOROŽU, SLOV.GRADCU…. MAL SE POZANIMAJTE…. KER JE RES 100X BOLJŠ OD TE KAVITACIJE KI TUDI MENI OSEBNO NI POMAGALA NIČ.

odvisno od aparata. Jaz sem prvič izgubila 4 cm. zelo zadovoljna, nič bolelo, kot nekatere jamrajo, jest ne vem kaj bi bolelo (špeh mogoče hehehe), po kavitaciji sem dobila še gratis presoterapijo, kjer sem skoraj udobno zaspala hehehe. Poznam pa salon, kjer mastno računajo, imajo drugi aparat, stranke pa ne občutijo razlike

Mona: Kje pa si bila?

Tolko vsega je različnega, da človek več ne ve kje majo vredu napravo in kje ne 🙂

Še moje izkušnje.Tudi sama sem bila deležna enakega postopka kot ga omenja debeluška tako predvidevam da govorive o istem salonu(Lipofit).Rezultati so bli dobri in zadeva pri meni deluje tako da punce najprej probat potem pa na forum.Če drugje kavitacija res ne deluje je mogoče problem v nepravilni izvedbi terapije v tem salonu jo izvajajo precej močno in tudi drenaža je kr konkretna. Aparat s katerim so izvajali kavitacijo pa je bil italjanski in med terapijo nič ne “piska” v glavi tako kot pri iskri.

imam rezultate aktivite. zelo dobri . sami strokovnjaki in res vedo zakaj gre. jasno je da ti oni ne morejo garantirat trajne rezultate če sam tudi ne paziš na to da živiš zdravo. ko te spravijo v red moraš tudi sam potem malo gledat na to kaj in koliko ješ. vsega pa te naučijo tam.

ne vem kaj te lahko pri kavitaciji boli:) to je čist isto kot takrat ko greš na ultrazvok med nosečnostjo. gel ti gor namažejo in potem potuje s tako sondo po določenem delu telesa in ti ne moreš čist nč čutit. to so samo ultrazvočni valovi.

prejšni teden sem šla v Medvodah v enem kozmetičnem salonu na prvo terapijo kavitacije ,zgubila sem 3 cm in plačala samo 60eur. Rezultat je bil fenomenalem cena glede na vaše pa prfektna.

Je mogoče bila katera na kavitaciji v Aspari Šentjur?
Na njihovi internetni strani vidim da imajo v mesecu maju akcijo 125€ kavitacija 1+1gratis.

New Report

Close