Najdi forum

kavitacija, mezoterapija

Ali je katera preizkusila kavitacijo ali mezoterapijo?

Rezultati,..

jaz je nisem, sem se pa pogovarjala z eno gospo, ki je rekla, da ji je bila kavitacija doslej najboljša varianta za odpravo celulita. S tem da je potrebno vedeti, da je to samo trenutno topljenje maščob. Ob rednem gibanju in prehrani je morda še to dobra rešitev, da se problema rešitev v celoti.

To je ena najnovejših metod,kjer se topijo ne samo celulit,ampak tudi maščoba.tako se tudi obseg zmanjša.
Je kar hvaljena-nisem preizkusila,čakam še kakšno kritiko pohvalo 😉
No saj tudi liposukcija je začasna rešitev.nič ne pomaga,a ne če ni poštimana prehrana,gibanje..
No ko kdo izproba,pa naj hitro javi rezultate:)

no sem dala eno kavitacijo skoz. Poznalo se je samo 1cm, sem pa 3 mesece po porodu in sem res pričakovala boljši rezultat glede na to, da so centimetri pridobljeni med nosečnostjo in še mladi. Boli pa me še po treh dneh full. Obdelovali so mi trebuh.

KAko pa sploh to poteka in kolk stane.

Boliiii?kako so ti pa to izvajali?namreč poseg je NEBOLEČ!
sem dala terapije skozi in ne more te bolet,ko ti s tisto sondo masirajo!
Rezultati so vredu,sam zraven spada to kar že ptički zunaj čivkajo-poštimana prehrana,gibanje,voda.
Jaz sem imala 3 terapije,sam sem morala prekinit zaradi zvina gležnja…ki še kar traja in traja:(

PIGICA, točno to, POŠTIMANA PREHRANA in to na tem forumu redko katera želi slišati, vse bi bile rade šlank, lepe, brez špeha, šlaufnov,celulita in vse bi se basale z vso hrano-tudi tisto ki jim škoduje in dela špeh in celolit.Nobena ne pomisli, da špeha ne dobiš vedno samo od mastnega mesa, maščobe, ampak predvsem od ogljikovih hidratov, ki za posamezno krvno skupino niso dobre in upočasnijo metabolizem-posledica pa je špeh na trebuhu, bokih,CELULIT…celulit ima skoraj vsaka ženska (80-90% žensk) vendar se pri vitkih ženskah manj opazi (moški ga nimajo-redke izjeme), in nične pomaga, hodit na razne terapije in kupovat drage maže itd….tako kot je rekla PIGICA, poštimana prehrana odpravi celulit.

jože

jasno mi je vse kar se tiče prehrane, ampak da se po 40min pozna samo 1cm, je res malo, glede na to da so reklame DO 5cm. Delala mi je punca od Iskre in me je res bolelo da sem komaj zdržala. Pritiskala mi je full močno po trebuhu, pa drugače nisem občutljiva. Vakum me naprimer ne boli.

To je pa res zelo čudno!pa kako so tebe mrcvarli?
Ker razn tistega “nadležnega” piskanja v glavi,bolečega ne bi smelo bit.
Izgubljeni cm pa niso pri vseh ljudeh eniki in so od terapije do terapije različni.

ležala sem na boku in me je z eno roko močno prijela pod trebuh z drugo roko, pa mi je z vso močjo pritiskala.Bolelo me je res nenormalno in dvomim, da bi kaj strank zdržalo to bolečino. Ne vem če je ravno dobro za notranje organe da se dela na tak način.

rebeka pa so ti po kavitaciji še kakšno drugo terapijo naredili?

punce…puste kavitacijo…. ljudje vas nategujejo…. zakaj rabite trpet…polno kontraindikacij je….. poizkusit mezoterapijo PREVERJENO…….ZELO DOBRI REZULTATI…..

New Report

Close