To je ena najnovejših metod,kjer se topijo ne samo celulit,ampak tudi maščoba.tako se tudi obseg zmanjša.
Je kar hvaljena-nisem preizkusila,čakam še kakšno kritiko pohvalo 😉
No saj tudi liposukcija je začasna rešitev.nič ne pomaga,a ne če ni poštimana prehrana,gibanje..
No ko kdo izproba,pa naj hitro javi rezultate:)
Boliiii?kako so ti pa to izvajali?namreč poseg je NEBOLEČ!
sem dala terapije skozi in ne more te bolet,ko ti s tisto sondo masirajo!
Rezultati so vredu,sam zraven spada to kar že ptički zunaj čivkajo-poštimana prehrana,gibanje,voda.
Jaz sem imala 3 terapije,sam sem morala prekinit zaradi zvina gležnja…ki še kar traja in traja:(
PIGICA, točno to, POŠTIMANA PREHRANA in to na tem forumu redko katera želi slišati, vse bi bile rade šlank, lepe, brez špeha, šlaufnov,celulita in vse bi se basale z vso hrano-tudi tisto ki jim škoduje in dela špeh in celolit.Nobena ne pomisli, da špeha ne dobiš vedno samo od mastnega mesa, maščobe, ampak predvsem od ogljikovih hidratov, ki za posamezno krvno skupino niso dobre in upočasnijo metabolizem-posledica pa je špeh na trebuhu, bokih,CELULIT…celulit ima skoraj vsaka ženska (80-90% žensk) vendar se pri vitkih ženskah manj opazi (moški ga nimajo-redke izjeme), in nične pomaga, hodit na razne terapije in kupovat drage maže itd….tako kot je rekla PIGICA, poštimana prehrana odpravi celulit.