Spet se javljam. Zelo zelo sem zadovoljna z rezultati, naj pa povem da grem vsak dan za eno uro tečt in 2-3x na teden za 2 uri na kolo, zelo pazim na hrano. najbolj mi je všeč razmerje ki sem ga pridobila na telesu-prsi – zadnjica….amapak vse pa ni tako rožnato!
Danes sem vprašala kozmetičarko kako je s trajnostjo rezultatov in je rekla da je potrebno opravljati vzdrževalni program 1-2x mesečno. Halooo???Ma ne morem verjet….da bi stalno plačevala 100-200 EUR na mesec? Ma raje imam 2x večjo rit….toliko mi pa lepo telo spet ne pomeni!Že to da bom porabila za en predel 400-500 eur mi je ful, ne pa da bom tolko plačevala stalno….Amapk saj bi mi bilo lahko jasno, da kar je lepo ne traja…
No neka druga kozmetičarka pa je rekla da naj bi rezultati bili kar trajni- seveda odvisno od načina življenja ki ga potem imaš….Žal je v sloveniji zadeva dokaj nova in ljudi ki bi po pol leta oz. letu dni povedalo če je ostalo kaj vidnega ni…..mogoče bom ena izmed prvih….no, videli bomo kaj se bo dogajalo naprej….
V bistvu nekako verjamem da zadeva ni ravno nedolžna, ker maščoba nekam mora it-vsekakor je breme za telo….čeprav premalo vem o telesu, da bi sam postopek kavitacije dobro razumela.
lenka01 hvala za vzpodbudne osebe, pa tudi tebi deizi za mnenje, se pa strinjam z obema:)
Sedaj sem se načeloma znebila tistega kar me je najbolj motilo in sedaj bom maksimalno vztrajala pri gibanju in prehrani, da čimveč časa ohranim rezulate. Bom pa čez čas sporočila kako in kaj, mogoče pride komu kdaj prav.
naj se še jaz pridružim s svojim mnenjem… v ponedeljek sem sprobala kavitacajo – firbec pač, sam vprašanje časa je blo, kdaj se bom za to stvar odločla (ker vedno vse sprobam, kar je povezano s hujšanjem), čeprav so mi vsi odsvetovali. ampak hotla sem samo eno dopolnitev k svojemu že uspešnemu hujšanju.
skratka: kavitacija je trajala 1 uro + 1 ura limfne drenaže, po tem pa še 1 ura teka. jedla sem ful malo (tudi včeraj), spila pa ogromno vode, pa moram reči, da ne opazim razlike. kozmetičarka me je sicer pred in po posegu zmerla in naj bi kao izgubila 3 cm okrog pasu (trebuha) in 1 cm na vsaki bedri – sem tut sama gledala meter… ampak ko sem se naslednje jutro merla doma, je bil obseg trebuha spet isti kot pred posegom, ampak zelo napihnjen… lahko da zaradi velike količine vode. tak da zdaj res ne vem al mi je kavitacija kaj pomagala al ne…
namen imam opravit še 1 terapijo (drug teden), vmes pa seveda veliko migat in veliko pit… pol pa poročam.
lp
živjo nadjap,
hmmm vedno večkrat preberem da ljudem ne pomaga….res ne razumem zakaj enim ja drugim ne, saj špeh je špeh al ne?….me pa čudi da si imela 1 uro kavitacije, ker baje je dovoljeno max. 40 minut…tudi s temi kavitacijami je pravo čudo. En salon na Goriškem koncu nudi kavitacijo 20 minut za 10 eur(!!!)-ampak to ni “običajna” kavitacija ampak te dajo na neke aparature-torej kavitacije ne izvaja oseba ampak aparat…kakšni so učinki nevem…. mi je pa moja kozmetičarka povedala, da je ultrazvok-kavitacija na tržišču (tudi v Slo) že nekaj let, vendar so bili ti “stari” aparati zelo “švoh”…tko da nekaj je mogoče odvisno od moči aparata…
vem pa da bi bila sama zelo razočarna, če bi dala tolk šoldov in ne bi pomagalo, po moje bi morali saloni vrnit denar v teh primerih…
jaz tudi upam, da bo pravi rezultat čez kak dan… ker itak ful pijem in tečem… tak da bi se maščoba morala izločit.
drugače pa imajo ta aparat iz Iskre: Green CaVite Prestige, ki naj bi bil kar dober, delajo pa na maximum, zato več kot 2x (max. 3x) itak ne mislim it (zaradi zdravja).
bom pa vsekakor poročala…
pa še to: včeraj in danes me rahlo boli del, ki ga je kozmetičarka tretirala – sploh na dotik, pa ne vem, če je to normalno…
lp
me bojo obtožili na forumu da delam reklamo, ampak vseeno…bila sem v SKB stavbi spodaj (Petra P.). cena pa je 3 eur/min….potem pa je odvisno koliko časa ti delajo.meni so npr.30 minut, 15 na vsaki nogi.V ceno je vklučenih še 20 minut limfne drenaže. Bila sem 3x, največ je šlo dol prvič…drugič manj, tretjič skoraj nič….
je pa to zelo drag špas….
jaz sem bila 2x – škoda… stran vržen denar, saj se nikjer nič ne pozna, čeprav sem športno zelo aktivna, jem bolj švoh in kar naprej se silim z vodo… in špeha ni čisto nič manj. brezveze – pa sem mislila, da pa nekaj mora bit na tem.
ful sem jezna… za 200 eur bi šla lahko 20x plavat al pa kam v savno ali kako fajno masažo… obup
Evo po dveh mesecih končane kavitacije se spet javljam (nekje sem obljubila da bom sporočila rezultat po določenem času (glej pod poste anasu!)).
Naj obnovim, s kavitacijo sem bila zelo zadovoljna, šla sem 3x. Po enem mesecu od končane kavitacije so bili še vedno vidni rezultati, sedaj po DVEH MESECIH je stanje enako kot pred kavitacijo. Torej-kratkoročen uspeh, zame denar vržen stran….To je le za bogataše, ki nimajo kam z denarjem, za nas navadne smrtnike je to hudo drag štos….pa naj bi bili rezulati trajni. Naj povem še da sem telesno zelo aktivna, športam 3-5x na teden, v tem času nisem nič pridobila na teži, temveč mogoče kašne pol kila izgubila…
Ni mi težko tu priznat moje napake, upam le da ne bo še katera tako slepo nasedla kot jaz.
Vse dobro vam želim, imejte se radi in veliko migajte.
Zadnjič mi je ena kolegica omenila, da je šla na kavitacijo ob neki priložnosti, ko je bilo zastonj 🙂
Pravi, da je zadeva grozna in da ti v glavi ob tem brenči. A je to res?
Ja brenči brenči…..baje tudi da je v nekaterih državah že prepovedana,ker baje ne deluje dobro na notranje organe!Meni gre najbolj na živce to, da pravijo da gre za TRAJEN rezultat-enako kot pri liposukciji, ampak to žal ni res….al pa sem jaz izjema…
v bistvu ko pomislim kako bi lahko izkoristila 300 eur me kar zaboli, po drugi strani pa mi je to lepa šola za naprej, da brez muje se še čevelj ne obuje:)