Najdi forum

kava iz avtomata

Ali je kava z avtomata (brez sladkorja) res tako problematična, če želim shujšati nekaj kg in bi se ji morla popolnoma odreči?

Količina je tako majhna, da jo lahko spiješ z cukrom, če ti paše.

Lp

Mislim, da ti kava ne bo naredila kakšne škode. Jaz sem jo skozi pila normalno sladkano, pa tudi kak piškot, košček čokolade,.. sem pojedla, pa to sploh ni oviralo hujšanja. kar privošči si kavo :)))

Jaz si jo vsak dan skuham in posladkam (sicer s Stevio – ena tabletka), zraven pa dolijem še malo mleka(1,6 mašč). Včasih,če mi paše,pojem še košček temne čokolade ali pa roladico.

Hvala. Itak že veliko let pijem nesladkane kave, čaje…ker mi je tako všeč. Sedaj sem se pa odločila shujšati kakšnih 10 kg in gre zelo počasi dol, da sem že obupala, in mi je ena rekla, da je problem, ker pijem kavo, ker da se to šteje kot obrok in da mi dvigne inzilin…. V službi čez dan spijem 2 kavi iz avtomata, ker je to pač oblika druženja in da gremo malo ven iz pisarne in bi se tema dvema kavicama težko odrekla 🙂 Jaz sem tudi mnenja, da kava pri nas z nekaj preveč kilogrami ni ravno največji problem :))

Če nisi težki kofetkar, potem ni hudega. Nekoliko ti lahko pokvari občutljivost na inzulin, če pretiravaš.

lp

New Report

Close