Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Kava, bilirubin, zobna kovina

Kava, bilirubin, zobna kovina

Pozdravljeni!

Prosim vas, če mi lahko svetujete v zvezi z nalednjimi tremi vprašanji.

Ali se lahko dela kavni klistir v primeru intolerance na kavo? Namreč že po treh požirkih kave se slabo počutim, zato me malo skrbi kakšna bi bila reakcija, če bi si v črevo spustila večjo količino kave. Rada pa bi si očistila jetra (z soljo in olivnim oljem mi ni uspelo).

Kaj mislite o konstantno povišanem bilirubinu? Zdravniki pravijo, da je to prirojeno – Gilbertov sindrom. Obstaja kakšna možnost pozdravitve oz. znižanja bilirubina na normalne vrednosti?

Zanima me ali je lahko kovinska žica pod zobmi, nameščena po nošenja zobnega aparata, hormonski motilec in zastruplja telo?

Hvala za vaše komentarje!!

Lep pozdrav
Tisa

Z IgG testom se lahko ugotovi, ali ste intolerantni na kavo. To je krvni test. Če bo pozitiven, potem se ne morete klistirati s kavo.

Ni pa rečeno, da vam je slabo zaradi kave same. Pri pitju kave se izloči veliko želodčne kisline in lahko vam je slabo zaradi nje. Spijete pred in po kavi veliko vode? Redči želodčno kislino.

Kakšne težave ste pa imeli s čiščenjem jeter?

Težko je povedati, ali je povišani bilirubin prirojen, ali samo konstantno visok. Nekaj morate narediti z jetri, to je jasno.

Če v ustah nimate nobenih drugih kovin (mostičkov, amalgamskih zalivk, zlata), potem žička ni nevarna. Ne vem, iz kakšnega materiala je, vendar ne verjamem, da je hormonski motilec. Z drugimi kovinami nastane galvanski člen in kovine počasi razpadajo in nas zastrupljajo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close