Najdi forum

Aja, zdaj sem se spomnila, ko je Demie napisala, da jo od kave boli glava: meni pa ful pozdravi glavobole in to takoj! Najprej sem mislila, da zaradi zasvojenosti :-), ker pač telo dobi svojo substanco, ki jo potrebuje, a potem sem nekje prebrala medicinski članek, da naj bi res odpravljala določene vrste glavobolov, tako da zdaj vidim, da je res, da ni samo moj dozdevek! 🙂

Ja, zeleno Santano sem pa tudi jaz zdaj poskusila – Ulla, se mi zdi, da si jo ravno ti enkrat že nekje omenjala, da ti je všeč, pa sem si rekla, če jo forumovke rade pijejo, pa moram sprobat in mi ni žal! Res je dobra! Hvala za nasvet! 😉

Pijem jo izkljucno zato, ker mi je dobra. Ne pijem je da bi se zbudil, niti da bi se lahko ponoci ucil (raje grem spat). Aja, tursko seveda…kak jo naredim…hm, odvisno kak jo kdo hoce pit (ce za sebe izkljucno na en nacin ki se mi ga ne da razlagat) :).

lp muteman

Jaz sem antikofetar in jo pijem mogoče le parkrat na leto, ko bi moral ostati buden dolgo v noč, pa me spanec že daje. Drugače me pa kava naredi živčnega.

Takrat, ko jo pijem, jo v popoldanskih urah, pa ne zaradi okusa, ta mi ni všeč, pač pa ker me malo predrami. Ne mleko ne sladkor ne spremenita kaj dosti tistega priokusa, tako da gre večinoma kar za črno, pripravljeno v kaffetieri 😉
Znamka…odvisna od tega kdo jo kupi..Loka, Lavazza, Santana, Goriziana itd…

Nikoli nisem bila ljubiteljica kave, nikoli nisem imela kakih posebnih kavnih obredov…le zadnje par mesecev si zjutraj pred delom privoščim kavico z mlekom, kar pa dostkrat nadomestim s kakavom ali belo kavo…pijem jo da mi da me tako zgodaj zjutraj mal zbudi, da energijo…popoldne jo pijem zeeeelo redkokdaj, ponavadi edino če sem čisto brez energije in komaj živim…Nevem, kava s pretirano uporabo čista razvada brez učinka… :))

Blondy, kje pa delas? Sem brala da imas namen zacet delat letos. Kako ti je uspel tako hitro delo najt?

Kave ne maram. Ne take ne drugačne, ne kavinih bonbonov in sploh nič povezanega.
Men ma zanič okus, še posebej tista k jo majo po lokalih. Se zgodi enkrat na tri leta, da spijem kakšno doma.

Jaz ob kavi nikakor ne uzivam…nikoli nimam zelje, da bi si skuhala, ali sla na kavo. Raje popijem kaksen caj. Vcasih sem si narocila kapucin ali pa kaksno kavo ( z veliko cukra in smetane…drugace mi je zanic), da bi me zbudilo, pa sem vedno znova razocarana:)
Zanic mi je…mislim, da jo folk zacenja piti tko mal brezveze…v srednji soli, ko poskusajo biti odrasli in se potem navadijo..tako kot cigareti..brezveze

Ana, preko študenta mi je res hitro uspelo…delam pa v Kia Motors, tko mal pomagam v računovodstvu :)) Sm mela kr srečo pri iskanju joba…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close