Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje katja34 kako je šlo?

katja34 kako je šlo?

na UZ namreč. Imaš za nas veselo novico, ali so te še pustili čakat?

Upam, da si že ugledala srčak malega bitjeca 🙂

lp,

ewy

lp, ewy

katja34, stiskamo pesti!!!!!!!

Drži glavo pokonci, s tabo smo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

ja sem napisala,,,vrečka velika 12 mm.plodka,srčka nikjer….dala mi je možnost š ne teden,ce se slucajno pojavi,možnosti malo:(( to je to,tako žalostna in enostavno ne morem sprejeti..čakam na čudež da moja pikica pride..pregled sreda 26.4. pop…takrat se bo 100% vedelo…
hvala k stojite ob strani

katja

Katja, nič hudega. Meni se je to zgodilo pred kratkim, v nekaj dneh pa še dvem mojim prijateljicam. Prvi pregled sem imela v 6.tednu, kjer se je videla le gestacijska vrečka in zelo majhen plod, v 8.tednu je bilo “zelo čudno”, v 9. še vedno nič novega, naredila sem še en samoplačniški ultrazvok pri drugem G, ki me je naslednji dan poslal na abrazijo, ker je bil plod že nekaj časa mrtev. Sedaj pavziram do junija, nato pa veselo naprej. Prvi teden je bilo hudo, vendar sem hitro pozabila. Se že veselim naslednjega in upam, da se to ne bo ponovilo. Mislim pozitivno in se veselim, ker če bom kmalu zopet zanosila, bom imela PDP spomladi ali poleti, kar sem si že prej zelo želela, pa je naneslo, da sem imela PDP 1.novembra! Kar pogumno naprej!

carmena,,,pri tebi je bil vsaj plodek,pri meni ga ni,,upam,da se pojavi,,,danes ima blaf kontrolo,je na istem kot jaz,tolk mislim na njo,in cakam,da se mi javi,upam,da je danes uzrla svojo pikico,ker se ji čas izteka…blaf javi se mi..skrbi me zate..

katja

se 2 dni punce me loči od…….kar sanjam kako pridem iz čakalnice s slikco svoje pikice v roki:))))

katja

Držim pesti, da se vse dobro izteče.
Srečno!

Lp.

ja danes pop.imam zadnjo moznost,da se je pikica prikazala.tko sm nervozna,,,vrocina,driska…..tko me skrbi…do sedaj upala,sedaj bom pa 100% zvedela

katja

New Report

Close