Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Katja S in Biba

Katja S in Biba

Kako sta kaj danes? Strašno držim pesti in molim, da bo vse u redu z vama in otročki. Samo pozitivno razmišljajta, prav?

Poljubček – Ajda

Hvala Ajda za lepe misli.Danes sem kar malo boljše,ker me že od včeraj zvečer nič ne šravfa (zatišje pred nevihto?).Sem se odločla,da v pon. naredim test…
Biba javi se kaj ..
katja

Eno mene, tukaj sem!
Kaj naj rečem……..ne vem še pri čem sem, čeprav tuhtam kar pozitivno (kolkr se le da). Kot sem včeraj omenila je rjavi izcedek pojenjal, danes zjutraj pa ko sem vstala, se je spet malce pokazalo…………tko, da se mati narava pošteno igra z nami, kajne?
Test bom ponovno naredila v nedeljo in upam, da bo ostalo pri dveh črticah:)))

Lep dan in čim manj skrbi,

biba

Katja in Biba pa sporočajte nam veselo novico. Za obe držim pesti, da vama uspe in, da na vaših ličkah bo veliko nasmeha in veselja.

Obema želim vso srečo in lep pozdravček
Doroteja

Saj ne da bi bila kakšen stručko na tem področju, ampak meni deluje vajino stanje kar obetavno:))))))))))))

Katja danes je tvoj 6-ti dan, Biba tvoj pa 10-ti, a imam prav?

Pozdravček – Ajda

Ja, pa še res j, transfer sem imela 30.09.
Ko naredim test vam sigurno poračam kako in kaj, ni blema.

Hvala Vsem, ki ste z Nama s Katjo s.

biba

Biba, zdej sm pa že hudo ˝nanervana˝:)))))))))))
Bom čekirala forum ko nora!

Ja, dajmo punce – saj smo že vse ostale bolj nestrpne kot vidve!

In me smo prepričane, da vama je uspelo – kaj še čakata????

Natasha

Transfer sem imela 5.10. Danes je peti dan.Šteje se z dnevom po ET.
Mimogrede …..spet šravfa…..
katja

Ja pol bo pa še mal za počakat in če se nebi tako zelo vleklo, bi še nekako šlo, a ne? Si pa predstavljam kaj doživljaš. Bomo upale na najbolje pa bo – le pogumno!

Pozdravček – Ajda

Vse skupaj vama držimo pesti!!!!!!!!!!!!!
Mislita samo na pozitivo!!!!!

Lp, Bianca

Tudi jaz MOČNO DRŽIM PESTI !!!!!!

Lp, alenka

Katja,
meni so rekli,d a steje od punkcije (ker je bila takrat ovulacija). Tako naj bi se M pricakovala 14 dni po punkciji…. Upam, da je ne bo.
Vem, kako hudo je bilo spomladi. Punkcijo sem imela 13.5., M pa 29.5., ko sem mislila, da sem ze ven… Ampak – zagotovo nisem nic cutila! Nobenga sraufanja.

New Report

Close