Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost katja s.

katja s.

Doroteja, hvala za odgovor. Sem šele na začetku postopka, sprašujem v naprej, da se vem organizirati. LP

Vem Biba,jaz sem imela hude bolečine takoj ko sva odšla iz in se vsedla v avto.Doma sem takoj vzela tbl. ketonala in je bilo boljše.Naslednji dan skoraj več nisem nič čutila.Danes pa se je bolečina ponovno pojavila in ni podobna tisti po punkciji,vendar je občutek res kot pred M.
A si ti dobila injekcijo v nožnico pred punkcijo ?V vseh štirih postopkih na GK sem jo tudi jaz dobila,zdaj pri Rešu je pa nisem in ti povem,da so bile bolečine enake kot pri prejšnjih P.Kot mi je dr.Pušenjak napisal(lahko si prebereš pod Aspiracija foliklov) ,je to nesmisel,ker omrtvi samo steno nožnice in ne pa tudi jajčnikov.Prehod igle skozi nožnično steno pa naj ne bi bil tako boleč kot “nabadanje” jajčnikov.Tako,da mislim,da dajo to inj. samo za boljši občutek…
Še nekaj ,na GK dobiš pred punkcijo inj. Ketonala v tazadnjo,če želiš-tokrat nisem vzela nič niti tbl. ne in je bila bolečina ista,tako da nam na preostane drugega kot,da potrpimo ne?
Ampak smo korajžne in bomo naredile vse za naše sončke,ne ?Lep dan še naprej…
katja

Res je, pri Rešu dobiš injekcijo v tazadnjo (na dan punkcije). Pravi, da je za olajšanje bolečin.
Seveda pa bomo pridno potrpele in dale marsikaj skozi samo, da nam bo posijalo sončece.
Glede tvojih “PMS” pa upam da ni to in da je kaj drugega. Ti pa morm reči, da meni tudi pride trenutek, ko me zbada in šraufa kot PMS. Nekako se kar zaposlim s kakšno knjigo, revijo ali pa urejam slike, da ne tuhtam na to preveč.
Je pa teh 14 dni kar prava mora, ko ne veš kje si, ali bo prišla m. ali bomo pa dočakali test z dvema črticama.
Drži se in ostale forumovke tudi.

biba

New Report

Close