Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja katero znamko klime imate?

katero znamko klime imate?

Hoj,
imam še eno:

pri naju je za znoret vroče in sva se definitivno odločila, da bova kupila klimo, čeprav so drage ko pes.
Sva malo gledala po trgovinah (iščeva tako z močjo 3kV-za cca. 35 kvadratnih metrov), ampak je izbira ful slaba (vsaj tu kjer sva midva gledala: Bauhaus, Merkur, Bof, Big bang). Cene se vse vrtijo krepko čez 100 jurjev. Najbolj sva se zagledala v eno klimo v Bauhausu, ki ustreza zgornjim pogojem, ampak prvič slišiva za to firmo “Gree”! A jo kdo pozna? Šlo naj bi za nemško firmo.
Saj nisva firmarja, ampak ne bi se rada nasrala z neko levo firmo in bi potem imela cele scene z garancijo, pa popravili, pa… Katero klimo imate vi? Katero priporočate? Kako ste zadovoljni in zakaj?

Vaš nasvet bi nama zelo pomagal pred nakupom. Aja, kje naj še pogledava zs klime, da se ne bova kar zaletela?
Prosiva za čim prejšnjo pomoč, ker tu pri naju je “120 stopinj” – sploh se ne da spat.

hvala

Vi imamo vgradno klimo LG (bivši Goldstar). Kupili smo jo pri podjetju Mercator optima iz Lj. Imamo jo tretje leto in smo z njo zelo, zelo zadovoljni. Preden smo montirali to klimo smo se posvetovali z večimi strokovnjaki in so nam svetovali ravno to. Pa še to: ni bila mes najdražjimi.

Ne priporočam pa prenosne o tem je nilo že nekaj govora v preteklosti.

mi mamo tudi LG sva fuuuul zadovoljna tudi tretje leto jo že kurblamo. Sedaj non stop gori ker je drugače takoj 30 stopin v stanovanju. Ko sva jo kupovala midva nama je prodajalec razložil da je to klima ki jo dela panasonic samo zunanjost in ima sta druga notanjost pa čisto ista, nama je prav pokazal. Pri drugih samo ime plačaš. O prenosni bi ti jo pa odsvetovala, takrat ko sva se midva odločala za klimo sem prečesela vse podolgem in počez in sem ugotovila da so prenosne ful drage in da za tak denar že dobiš stensko klimo, ki pa definitivno ohladi veliko hitreje in bolje. MIdva sva dala za klimo plus montaža 130 000 sit. Sva jo pa kupla pri enem privatniku, iz gorenjske ki jih montira, name je dal še na 2 obroka..
lp MAteja

pozdrav

verjamem, da je LG med najboljšimi. Tudi mi smo se odločili za nakup klime, ampak definitivno nam ni uspelo kupiti vgradnje, zato sva pač za drek štukat kupila prenosno, kljub vsem nasprotovanj glede prenosne klime. Kupila sva jo pred 2 tednoma v Harvey Norman na 12 obrokov in sicer od HAIER. Neka neznana firma. Ima 2,7kw, je za ca 30 m2. Stala je 134 čukov, kredit je brez obresti.

In sva še kar zadovoljna, saj vsaj malo shladi našio savno v 1 nadstropju. Sicer so stenske definitivno boljše, ampak kot pravim…za drek štukat bo.

Smo zadovoljni za ta denar

lp in uspešen nakup

Fujitsu !
…ker je kvalitetna!

Gorenje, ki ima enako drobovje kot tošiba ampak je cenejša. Imamo zunanjo in notranjo enoto. Zeelo zadovoljni. Teče že tretja sezona. Dela TIK TAK. Ker imamo centralno kurjavo v kombinaciji z drugimi odjemalci, ki ne kupijo svoje porcije olja, nam je že dve pomladi prišla prav za ogrevanje.

Panasonic in smo z njo ZELO zadovoljni.
Pomembno je, da pri tem ne šparaš !

Francoska Airwell. Ni pravokotna, ampak kvadratna in piha na vse štiri strani, z možnostjo, da vsako stran posebej tudi zapreš. Poleti se hladimo, pozimi se grejemo. Priporočam.

Koliko pa kaj elektrike pokuri?
Zakaj pa prenosne niso tako dobre(za manjse prostore)?

lp

Koloko elektrike pokuri je odvisno od moči klime, mi imamo doma 2,5kW ne vem če je mera prava pa mamo v sezoni cca 2000 sit elektrike več pa dela skoraj cel dan. Prenosne so dobre za recimo pisarne do kakih25 kvadratov.
lp m

pozdravljene

mi imamo prenosno klimo in vsemki se odločajo za njihov nakup odsvetujemo.

z njo ne ohladiš niti manjših prostorov ko je zunaj velika vročina. smo poškušali hladiti otroško sobo na 10m2, pa nam z klimo, ki ima kapaciteto 25m2 to ni uspelo

New Report

Close