Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja katero sadje jedo malčki pozimi

katero sadje jedo malčki pozimi

Pozdrav!
Zanima me, katero sadje jedo vaši malčki v zimskih mesecih?
Lep dan vsem!

Prav veselim se toplejših dni in z njimi sezonskega sadja in zelenjave. Zdaj od sadja največkrat je banane in jabolka. Zelo rad ima tudi kompot iz suhega sadja. Ponudim mu tudi avokado, ki ga ima zelo rad. Malo si tudi pomagamo s Frutki in Hippki.

Pozdravček, Neja

Moja hčerkica ja navdušena nad granatnim jabolkom

Žuža, koliko je pa stara in če je mlajša od 8 mesecev me zanima, kako ji ga pripraviš. Moj petletnik ga ima drugače tudi zelo rad.

Stara je 16 mesecev, zato ji granatnega jabolka ne pripravljam na kakšen koli poseben način.

Za mlajše otročičke pa res ne bi vedela, kako ga pripravit. Verjetno če ga samo pretlačiš motijo drobna semena, ki so v njem….

Jaz granatno jabolko spasiram in precedim, da ostane samo sokec. In ga ponudim svoji 6 mesečnici. Ima ful c-vitamina in je v tem času ko je prehlajena prav dobrodošel. Pa še dokaj rada ga ima. No ja, bolj kot katerikoli čaj.

Večinoma kar kupljene kašice, razen jabolko ali banano pripravim sama.

Jabolka, banane, hruške, kivi, suhe marelice.

Jabolko, banane, pomaranče, mandarine, hruške, avokado ko pa delamo sokeca (sadno kašico) pa dodamo še limono. Aja, stari smo 9m

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

New Report

Close