Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Katero loščilo za parket?

Katero loščilo za parket?

Lakiran parket se ne sveti več, ker smo ga pomili z mokro krpo.

Katero loščilo je v redu, da zopet povrne sijaj lakiranemu parketu?

Hvala.

Jaz uporabljam pronto (mislim, da na njem piše legno pulito – bodi pozorna, da kupiš loščilo in ne čistilo -to se vlije v vodo, je tudi super, ampak ne za povrnitev leska).
Parket se lepo sveti in nekaj tednov tudi lažje očisti.
Se mi zdi pa čudno, da se ti zgolj od brisanja z mokro krpo ne sveti več…?
uspešno posveti parket 🙂

Tudi jaz uporabljam pronto.

In tudi meni se zdi čudno. Jaz ga vedno brišem.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Jaz pa ne bom nikoli več uporabljala loščila za parket. Če nisi priden in občasno uporabiš odstranjevalec loščil se na manj frekventnih mestih nabere debelejša plast umazanega loščila.Seveda se to ne zgodi takoj ampak sčasoma pa se. Za odstranjevanje je potem treba na kolena in košček za koščkom…. od tedaj dalje raje uporabljam samo čistilo.

Hvala vsem.

Pozdravljene!
Se strinjam z “filipa”!
Najemnica je mazala parket z nekim loščilom, sedaj pa je ves “flekast”. Brez tega vraga se je bolj svetil…
Prosim za info, kakšni odstranjevalec loščila naj uporabim in kako, da ne poškodujem laka.

Hvala!

Lep pozdrav!

imam sedežno iz mikrovlaken. Kako naj odstranim sledove od kulice?
Hvala
Sara

New Report

Close