Najdi forum

katero drevo naj posadim

Sorta tipo je menda samooploden, visok 4m. Za naši bom pa pogledala, hvala.
Se kje dobi še sadike kosmača in voščenke? Vinogradniške breskve?
Meni rastejo pa orehi kot nori. To pa je senca, hujša kot lipa. Samo na morju ga je težko obdržat.
[/quote]
Jp, zagotovo se dobi, v naših koncih konkretno dolenjska sevniška voščenka, pri rast baznik, verjetno še kje ( sevniški grad jih ima na novo zasajene) Vinogrdniške breskve se tudi dobijo. Jaz imam dve vrsti vinogradniških, eno debelejšo cepljeno in eno, ki sama zrase iz koščic. Obe sat enakega okusa, rahlo grenita, zelo svež okus, beli znotraj, s tem da je ta drobnejša pozneje zrela.

Jp, zagotovo se dobi, v naših koncih konkretno dolenjska sevniška voščenka, pri rast baznik, verjetno še kje ( sevniški grad jih ima na novo zasajene) Vinogrdniške breskve se tudi dobijo. Jaz imam dve vrsti vinogradniških, eno debelejšo cepljeno in eno, ki sama zrase iz koščic. Obe sat enakega okusa, rahlo grenita, zelo svež okus, beli znotraj, s tem da je ta drobnejša pozneje zrela.
[/quote]

Bom poiskala, hvala ti.
Naj ti lepo raste in uspeva.

Ko je lipa enkrat ukoreninjena ni problema. Je pa res, da je vcasih kar problem priti do tega. Velikokrat ze izgleda, da se je prijela, naslednjo pomlad pa ne odzene vec.

New Report

Close