Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kateri zobozdravnik v ZD Domžale?

Kateri zobozdravnik v ZD Domžale?

Ali katera v Domžalah pozna kakšnega res v redu in predvsem prijaznega zobozdravnika?

Mi bomo stari 1l eto in pol pa še vedno nismo dobili nobenega vabila za obisk zobozdravnika.
Naš pediater je sicer privat ampak je lociran znotraj ZD. Ali to kaj vpliva, da nismo še dobili nobenega obvestila iz ZD, ker je naš pediater privatnik?

Hvala vam za odgovore!

Lp, Asja

V ZD Domžale kličejo otroke pri 18 mesecih na pregled in posvet (dobiš vabilo na dom). Nas je imela dr. Golja in je res super.

LP Marta

Sama sem ravno ta teden klicala dr.Golja, če bi nas vzeli, ker sem slišala, da je super, pa so mi povedali, da je noseča, da opravlja samo še dežurno ambulanto, nato pa gre v porodniško. Mogoče je to tudi razlog, da se zamuja. Pa še to – v kamniku kličejo pri 2 letih, pri katerem pediatru si, pa nima veze, saj je to, katerega zobozdravnika boš imel, odvisno od kraja kjer živiš. Vsaj pri nas v Kamniku ima vsak zobozdravnik dodločen kraj – tako da če ga hočeš zamenjati, se moraš preselt :))

lp, m

Maksima!

Ja naš malček je star 18 mesecev se pravi, da je sedaj pravi čas za kakšen pregledek.

Ali je še kdo drug v redu razen dr.Golje? Kaj si izvedela?

Hvala,

lp, Asja

New Report

Close