Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Kateri teden ste izvedele za spol

Kateri teden ste izvedele za spol

Vidim, da nisem edina, ki jo razganja od radovednosti, kakšnega spola bo otroček !!! Kdaj so pri vas odkrili, kaj boste imele. Tudi jaz sem slišala, da fantke odkrijejo bolj zgodaj, punčke pa malo kasneje ? Ali to res drži ???
Naj vas piše čim več !!!!

Mravljica

Živijo.
Jaz sem za spol najprej vprašala v 18t. G. je gledala, nato pa rekla,ne bi vas rada zavajala, nič ne vidim.
Naslednjič sem vprašala v 21t in mi je povedala, da bo fantek.
V 24t sem za vsak slučaj vprašala še enkrat in naredila mi je slikico iz katere je vsem jasno da bo 100% fantek, očka je kar ponosen nase.
Zdaj vsi že komaj čakamo april, ko se bo naš fantek rodil.

Romana 25t.

Hojla…
Za pikca sva zvedela v 20 tednu…je pa že prej v 17 tednu rekla da bi znal bit fantek ampak da ni 100%.

LP

v 21.tednu na morfološkem Uz. Takrat je ginekolog rekel, da sumi, da bo punčka, da je še nekoliko premajhno, da bi lahko bil gotov, potem pa so mi še petkrat rekli, da bo punčka. Tako da na fantka sedaj sploh ne računamo več.

Tako za prva dva, kot bomo tudi za tretjega, OB PORODU. Nama z možem je tako najlepše.

Marija

Marija

V 22. tednu nama je povedal, da bo deklica. Ni pa rečeno, da ji do konca (sedaj sem v 26. tednu) ne bo “zrasel” lulček. Računamo tudi na to. Je pa res, da od tega dne uporabljava (ko se pogovarjava o dojenčku) le še ženski spol. V četrtek ga bom vprašala še enkrat.

Lep pozdrav.

Kljub veliki radovednosti, sva se odločila, da počakava do konca. Bo presenečenje večje.

Erina

v 22.t nama je rekel,da misli,da bo punčka,saj lulija ne vidi,kasneje je to še enkrat potrdil,jutri pa imam spet pregled in ga bom spet vprašala,saj je rekel,da ni 100%

V 21 tednu. Ni pa še 100%.

V 22. na morfološkem ni bilo nič videti med nogami, kar je nakazovalo na punčko. Vendar ni bilo dobro vidno, zaradi lege. Ob naslednjem UZ v 33 tednu se je jasno videla “žemljica” dobili smo slikico, ampak še zmeraj je obstajala možnost, da je kaj drugega 😉

No, pri porodu,ko je moja štručka prišla na svet, je babica rekla, češ, kaj smo sploh dobili in pogledala. Jaz pa sem v tistem trenutku od sebe rekla, “Ja, punčka je”. Pa je nisem videla, kar čutila sem jo… našo Kajo.

Lp Tea

PRI NAS SMO UGOTOVILI SPOL PRI 18 TEDNIH IN NAJ BI BIL FANTEK. PRI PRVI SMO TAKOJ VEDELI DA BO DEKLICA KER SE JE POŠTENO RAZKAZOVALA :-))))).

18/2 TEDEN JANJA LP

Mi smo zvedeli, da bo punčka v 19t.
lp. m

Danes sem izvedela,da bo 100% punčka!saj sem vedela-čutila sem-sanjala sem ,da bomo dobili najprej punčko.
LP TAJA

New Report

Close