kateri steklar
Mi smo imeli za naredit le eno malo steklo za kuhinjo ( v Lj. ) za 150 EUR, pa je bilo to očitno premalo za večje steklarje iz Ljubljane. Smo skoraj prosili, naj pridejo izmerit, pa ni bilo nobenega.
Potem so nam pa naredili pri Steklarski center Leskošeksicer so iz Žalca, ampak delajo tudi v Lj.
Če pa kdo to smatra za reklamo, pa tudi OK.
Verjetno se bodo pa pri tebi bolj grebli za posel, ker imaš veliko del.
Z Reflex ti ne bo prišel nihče, verjemi… za tako malenkost – aja odgovor je za onega spodaj. Za te zadeve, ki jih omenja avtor tema, pa verjetno vsak. Pa za vse niso primerni steklarji, ker ograjo ti mora naredit nekdo, ki dela posebej ograje, steklena vrata nekdo, ki ima čez aluminij, ker so pač profili iz tega… Steklen nadstrešek pa tudi in po mojem je to še od vseh teh reči najbolj zahtevno delo za kakega steklarja, ki ne verjamem, da znajo to OK naredit, rabiš namreč dobrega inženirja, da ne gre karkoli narobe in ti še kaka stvar pade na glavo… Pri steklenih vratih še mogoče sprejmeš to, da ti steklar naredi grde profile, sam tudi tu se da videt precej nevarne zadeve…. Kaljena stekla imajo kar precej kg namreč, bog ne daj, da to na koga pade…
Za ograje jaz še tudi gledam in imam nekoga izbranega že – dela inox ograje, sam na pamet ne vem. Za steklen nadstrešek ne vem – ker ga ne bomo imeli, za steklena vrata pa http://www.aldekor.si poglej. Večina jih pa itak pride v LJ in dela po mojem večinoma tam, pri vas imate itak malo precenjene cene… Leskošek je pa OK za ene druge stvari, mislim da imajo trenutno velik hit obnovo oken, sam za te zadeve, pa jaz ne bi….