Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kateri so kvalitetni briketi za psa?

Kateri so kvalitetni briketi za psa?

Kaj mislite o platinum hrani oz.njihovih polsuhih briketih. Tole so podatki o sestavi iz njihove spletne strani:
Sestava:
Surove beljakovine 26%, surove maščobe 16%, surovi pepel 6,9%, surove vlaknine 2 %, kalcij 1,5 %, fosfor 1,0%, vlaga 18 % (koncentrat sokov iz svežega mesa).
Sestavine:
Sveže piščančje meso (70%), riž, piščančja maščoba, koruza (ni gensko spremenjena), perutninska moka, hidrolizirana perutnina, posušeni pesni rezanci, posušeno jabolko, lososovo olje, hladno stiskano laneno olje, hladno stiskano olivno olje, ekstrakt zelenoustnih klapavic (vir Glukozamina), semena pegastega badlja, prah navadnega komarčka, koren sarsaparila, zelena, artičoka, kapucinček, kamilica, regrat, encijan, juka, kalijev klorid.
Dodatki na kilogram hrane:
Vitamin A10000 IE, vitamin D31600 IE, vitamin E150 mg, vitamin K1 2 mg, vitamin B1 3 mg, vitamin B2 4 mg, vitamin B6 4 mg, vitamin B12 40 mcg, niacin 20 mg, kalcijev pantotenat 8 mg, biotin 100 mcg, folna kislina 300 mg, holin klorid 500 mg, mangan 90 mg, jod 1,5 mg, kobalt 1 mg, cink 190 mg, baker 19 mg, železo 75 mg.
Za konzervacijo uporabljen naravni kalijev sorbat. Obogateno z antioksidanti na bazi vitaminov, bogat z antioksidantom tokoferol (vitamin E) naravnega izvora.

zanima me, če kdo pozna blagovno znamko BEWIDOG, ima kdo kakšnje izkušnje z to hrano??
imam nemškega ovčarja star 3 mesece in pol
hvala za odgovor

Jaz svojemu dajem N&D brikete in navadno malo izboljšam okus z nekaj mokre hrane. Res moram pohvaliti brikete, ker so dobri. Ne vem, ce je vse kar o njih trdijo resnično ampak moj pes izgleda dobro odkar jih uporabljam in videti je, da se mu je imunost izboljšala. So pa tile briketi kar dragi.

Jaz po novem prisegam na Nutrivet. Meni oz. mojemu psu je ta hrana za pse[/url] trenutno najboljša, pa sem kupovala skoraj vse, ki jih omenjate. Sem dolgo iskala dobro razmerje med ceno in kvaliteto, najbolj pomembno pa mi je, da mojemu psu dobro odgovarja.

če iščeš res dobro pasjo hrano, išči hrano, ki je narejena v privat mlinih in ne v velikih tovarnah, ki so znane po vseh svojih trikih. Evo tukaj si poglej angleško hrano za pse, čist naravno od družine skinner’s: http://www.skinnerspasjahrana.si Sicer imajo napsisano, da je za aktivne in delovne pse, ampak je vseeno, pač izebreš hrano za manj aktivne oz. tisto, ki je drugače za delovne pse izven sezone.

živjo.

odvisno je od psa, vsak je drugačen, vsak ima drugačne potrebe. enim nekaj paše, drugim nekaj drugega.

mi smo imeli stafforde na Eucanubi že pred 20 leti, in psi so bili čudoviti, videz, zdravje in počutje. danes je ne kupujemo več, ker imam belega psa in po Eucanubi se nekateri obarvajo z rjavimi flekci. plus da je draga.

osebno se mi zelo dopadejo Arden grange, Pro plan in Bosch. cenovno sta AG in Bosch bolj ugodna.
🙂

ALIJE ŽE KDO SLIŠAV ZA HRANO BEWIDOG ,ĆE NI POTEM JE VELIKO IZGUBIL KER JE TO HRANA BREZ GLUTENA IMA ŽE VELIKO CERTIFIKATOV O BILOŠKI SESTAVI MET VEČJIMI JE TUV-CERTIFIKAT KI V NEMĆIJI JE HRANA PRVEM MESTU PO BILOŠKI SESTAVI ,KOT MAŠČOBE UPORABLJAJO ,KOSOVO OLJE ,TER PALMOVO OLJE VSI IZDELKI IMAJO OSNOVNI BALAST RIŽ .PRINAS JE ŽE OD 1995 BEWIDOG .NET ZASTOPNIK ZA SLO. SILVA PRAPROTNIK S.P.

ALIJE ŽE KDO SLIŠAV ZA HRANO BEWIDOG ,ĆE NI POTEM JE VELIKO IZGUBIL KER JE TO HRANA BREZ GLUTENA IMA ŽE VELIKO CERTIFIKATOV O BILOŠKI SESTAVI MET VEČJIMI JE TUV-CERTIFIKAT KI V NEMĆIJI JE HRANA PRVEM MESTU PO BILOŠKI SESTAVI ,KOT MAŠČOBE UPORABLJAJO ,KOSOVO OLJE ,TER PALMOVO OLJE VSI IZDELKI IMAJO OSNOVNI BALAST RIŽ .PRINAS JE ŽE OD 1995 WWW. BEWIDOG .NET -ZASTOPNIK ZA SLO. SILVA PRAPROTNIK S.P.FELO.

ALIJE ŽE KDO SLIŠAV ZA HRANO BEWIDOG ,ĆE NI POTEM JE VELIKO IZGUBIL KER JE TO HRANA BREZ GLUTENA IMA ŽE VELIKO CERTIFIKATOV O BILOŠKI SESTAVI MET VEČJIMI JE TUV-CERTIFIKAT KI V NEMĆIJI JE HRANA NA PRVEM MESTU PO BILOŠKI SESTAVI ,KOT MAŠČOBE UPORABLJAJO ,KOSOVO OLJE ,TER PALMOVO OLJE VSI IZDELKI IMAJO OSNOVNI BALAST RIŽ .PRINAS JE ŽE OD 1995 BEWIDOG .NET ZASTOPNIK ZA SLO. SILVA PRAPROTNIK S.P.

ne ni smo še slišali za to hrano !
Sicer pa upam, da je vsem jasno, da gre za reklamo SILVE PRAPROTNIK, a ne !
In vsi vemo, da so leta nazaj vsi psi na tem planetu uživali palmino in kokosovo maščobo, hehehe !
Le kje so jo dobili , hihihi!
Silva, pejt se solit !

Moj pes, rotvajler, je omenjeno hrano Bewi dog, in sicer ze 9 leto (jedel jo je tudi prejsnji kuza), veterinarja sva obiskovala v vseh letih le zaradi rednih cepljenj, ima zelo lepo svetleco dlako, dobiva (relativno) majhne kolicine, v primerjavi z drugimi briketi, nobenih drisk, nobenega zaprtja, ne redi se in ne hujsa. Res je, da se hrane ne da kupiti v trgovinah, omenjena ga. Praprotnik, jo enkrat tedensko razvaza po Sloveniji, prakticno jo dobis na dom! Kar se mene tice je hrana kvalitetna in cenovno ugodna!

Reklama seka na polno :p

felo1, tudi kateri drugi ponudniki imajo hrano brez glutena. Na primer tudi teli jo majo: klik. Ja, naredil sem reklamo namenoma, ker mi gre res na živce, da delajo reklamo tako, da je vse napisano s capsi in potem še “drugi” uporabnik napiše, da se strinja s prej napisanim. Pa še najdem ne, da vidm, če majo kje spletno stran, da si cene mal pogledam, pa da vidm, kdo je to kej.

Moja psička na morju je CHAPPY IN DARLING in ima lepo dlako, zobe pa še zdrava je.

To ni ravno v redu hrana, raje zamenjaj na kaj boljšega. Tudi če se ji zdaj na prvi pogled nič ne pozna, se zna poznati na stara leta (ali pa se mogoče že, kar se brez natančnega veterinarskega pregleda včasih ne da ugotoviti).
Če primerjamo s človekom si zamisli tako, kot da bi ti vsak dan jedel hamburger. Nekaterim ljudem se od začetka ne bi nič kazalo in bi bili normalni, a najverjetneje bi bilo sčasoma nekaj narobe zaradi tega. Ker Chappy in Darling ravno tako ne vsebujejo skoraj nič sestavin, ki bi psu kaj pomenile, večinoma samo žita in dodatke, pa ravno malenkost ostankov mesa,

Jaz prisegam na Arden Grange in Acano.

ARDEN GRANGE ADULT, , PREMIUM

Sestava: Sveži piščanec (19 %), piščančja mesna moka (19 %), riž, koruza, pesina pulpa, piščančja mast, kvas, cela sušena jajca, ribja moka, piščančji hidrolizat, ribje olje, laneno seme, prebiotični fruktooligosaharidi, prebiotični manozni oligosaharidi, brusnice (500 mg/kg), izvleček juke, glukozamin, MSM, hondroitin, nukleotidi.

ACANA PACIFICA

SESTAVINE: svež losos brez kosti (naravni vir EPA, DHA), lososova moka, mesna moka atlantskega sleda, rdečerjavi krompir, grah, mesna moka bele ribe (vsebuje iverko, morsko ploščo in trsko), indijski krompir, lososovo olje (naravno konzervirano z vitaminom E), na soncu sušena mlada lucerna, svež atlantski sled brez kosti, sveža iverka brez kosti, naravna aroma ribe, buča, listje bele repe, špinača, paradižniki, korenje, jabolka, sušena organska haloga, brusnice, borovnice, brinove jagode, črni ribez, korenina cikorije, korenina golostebelnega sladkega korena, korenina angelike, božja rutica, cvetovi ognjiča, sladki janež, listi poprove mete, cvetovi kamilice, cvetovi sivke, vrtni šetraj, rožmarin, vitamini (vitamin A, vitamin D3, vitamin E, niacin, tiamin mononitrat, riboflavin, vitamin B5, vitamin B6, folna kislina, biotin, vitamin B12), rudninske snovi (cinkov proteinat, železov proteinat, manganov proteinat, bakrov proteinat, selen), dodani mikroorganizmi (dehidriran product fermentacije Lactobacillus acidophilus in Entrcoccus faecium).

Tukaj[/url] je link do spletne strani, ki ima kao neke recenzije briket. It’s worth a try 🙂

Jaz prisegam na hrano za pse RONi. Od kar moj kuža je le to hrano je zdrav, njegova prebava se je ustalila. Dlaka pa je bleščeča in lepa. Pred tem se uporabljala hrane različnih proizvajalcev in z nobeno nisem bila zadovoljna. Iz lastnih izkušenj lahko povem, da je to najboljša hrana, ki jo je moj kuža kadarkoli poskusil. Sestavine so vrhunske, cena pa dostopna. Več o hrani lahko najdete na njihovi spletni strani http://www.roni.si
Moj kuža uživa v njej.
Tudi ostalim želim, da najdete najboljšo hrano za vaše kužke.

In kaj v sestavinah te je tako zelo prepričalo? Oz. s katero hraniš, ker nisem zasledila nič tako zelo vrhunskega oz. česarkoli posebnega?

Kužka hranim z Hrana za pse RONi GF losos, postrv in šparglji. Je brez glutena in vsebuje 36% sveže pripravljene ribe. Super je tudi, da ima dodane omega. Je brez dodanih konzervansov in umetnih barvil. Kot zgleda, pa mojemu psu ustreza tudi sladki krompir, kot vir OH. Je pa res, da je vsak pes individualen in ima drugačne potrebe. Zato je težko reči, da bi ustrezala vsem. Ker pa nama ustreza ostajava na tej hrani.

New Report

Close