Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kateri prašek za res belo perilo

Kateri prašek za res belo perilo

Grem v štacuno po prašek.
Kateri je za zares belo perilo? Ali pa dodajate še kaj zraven praška, da je perilo belo belo, bleščeče belo?

Jaz dajem zraven Omino Bianco. Drugače pa jemljem Ariel.

Sem sprobala že vse,pa se mi zdita najboljša Ariel in Persil.

Jaz pa uporabljam tekoči Dash in vedno za belino dodam Omino Bianco v praškasti varianti…

Persil za belo – granulat z dodatkom modrih delčkov- če se le da, iz Muellerja.
Nikoli ne perem več kot na 60, pa je res belo belo.

Tudi jaz belo perilo perem z arielom (iz muellerja) in zraven dodam lovilec barv in umazanije (krpice dr.beckmann).

probala sem vse živo a za belino čez dash ga ni,pomoje se dobi tudi pri nas ,ta je najboljši za belino dash-bicarbonato.ti ni potrebno dodajati nobenih ominotov in vanishov!

Kupujem DM prašek za belo perilo: Denk mit. Po njem je ponavadi vse bleščeče belo (brez drugih dodatkov). Cena je tudi ugodna.

Persil je povzročal alergijo, nad Arielom pa smo bili razočarani, odkar je eurocompact.Veliko slabše kvalitete.

Lp, ela s

Izključno dash. Narejen za Italijo ali Avstrijo. Zraven ni potreben noben dodatek.

Dash, kupljen v Italiji.

jaz dodam, ko perem belo perilo-2 zavitka pecilnega praška ali pa eno malo kavino žličko sode bikarbone, bolje od vsakega Omino bianca.

Dash!

Ariel že leta in je perilo belo. Moja mama pa Dash in je prav tako super.

Kvaliteta pralnega praška se vidi na ovratnikih moških srajc. Pred mnogo leti sem kupila pralni prašek, ki ovratnikov srajc sploh ni opral.

Tekoci detergent FROSCH Citrus z dodanimi citrus ekstrakti, soljo in citronsko kislino (1. klasa) ali pravtako tekoci detergent FROSCH Aloe vera, oboje brez fosfatov, bazirano izkljucno na rastlinskem izvoru, do 98% razgradljivih snovi in priporocljivo za ljudi z alergijo…
Fenomenalna stvar, ne rabite dodajati vec nobenih dodatnih mehcalcev in se perilo je cudovito belo.
Priporocam vsem.

LUNA za belo perilo je ZAKON

Kako je pa s tistimi lističi za perilo, ki naj bi preprečevali zabarvanje? Delujejo? Poceni ravno niso…

Ja, lovilec barv deluje super, sem probala. Seveda pa ne dati novih non-stonewashed kavbojk zraven.

New Report

Close