kateri pralni stroj do max. 700 eur
Večino aparatov imam Gorenje (ker vidim, da eni znate loviti za jezik, imam dve stanovanji), prejšnji pralni stroj je bil tudi Gorenjev, novi je pa kar lepo Bosch. Eden od razlogov (poleg mnogih kritik): SERVIS! Prejšnji stroj se mi je enkrat pokvaril, perilo je ostalo namočeno v stroju, kličem na servis in rečejo, čez štiri dni. ŠTIRI DNI!!! Brez recimo navodil, kaj lahko naredim s tisto vodo, nobene pomoči, nič. Imela težave z Boschevim pomivalcem (hja, se zgodi), prišel naslednji dan in zrihtal.
Priporočam:
Pralno-sušilni stroj
BRANDT WTD 1376 K
• Prostostoječi
• Zgornje polnjenje perila
• Elektronsko upravljanje
• Zmogljivost pranja 6 kg
• Zmogljivost sušenja 3 kg
• Ožemanje: 1300 vrt/min
• Nastavitev ožemanja
• Izklop ožemanja
• Fuzzy logic – prilagajanje pranja glede na vrsto in količino perila
• Prilagajanje porabe vode
• Elektronsko sušenje – nastavitev želene stopnje vlažnosti
• Številčni zaslon
• Prikaz poteka programa
• Dodatno izpiranje
• Nastavitev zakasnelega vklopa
• Zaznavanje pene
• Program za ročno pranje
• Program lahko za likanje
• Hitri program
• Energijski razred: B
• Učinkovitost pranja: A
• Učinkovitost ožemanja: B
• Poraba vode za pranje 54 l
• Poraba vode za pranje in sušenje 99 l
• Poraba el. energije za pranje 1,14 kWh
• Glasnost pri pranju 56 dB (re 1pW)
• Glasnost pri ožemanju 75 dB (re 1pW)
• Višina 85,00 cm
• Širina 45,00 cm
• Globina 60,00 cm
• Barva: bela
• Garancija: 2 leti
CENA: 680 EUR
Mi smo več kot zadovoljni.
Pozdravljeni, zanima me kako ste zadovoljni tisti, ki imate pralni stroj Hoover. Sprašujem, ker ga želimo v kratkem kupiti sicer model 9143 zd za 9kg perila, ker peremo zelooooo veliko.
Po tujih forumih oz review-ih sem zasledila, da niso kaj zadovoljni ker se hitro kvarijo. Eden pravi celo, da je kot loterija, ker nikoli ne veš kaj boš potegnil iz stroja, včasih ne ožame včasih ne spere in včasih kar vrti v nedogled…to po pol leta uporabe… no na naših straneh pa ni kaj veliko komentarjev, ker ljudje raje kupujejo nam bolj znane znamke, Gorenje, Candy ipd, čeprav Hoover je sedaj prevzel Candy.
Gorenje je bil včasih res zakont tudi nam dobro in dolgo služil ampak novejši stroji, po izkušnjah znancev, ga raje ne bi… Hoover se mi zdi trenutno še naj izbira ampak sem res skeptična. Tako da kakšen realen kometar bi bil zelo dobrodošel:) ne bi rada imela serviserja vsake toliko v hiši, pa naj bo še tako simpatičen;)
Hvala,lp
Amda, mediadom in ostali candy-hoover zastopniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kupil sem Hoover VHD9163, star je dve leti in pol. Takrat dal 800€. Dve leti je imel garancijo, 6 mesecev kasneje je umrl. Na displayu je bil napis error 8. Pride serviser v pol ure zamenja neko vezje narejeno na Kitajskem za 10$ in me obere za 240€. Pove, da ta rezervi del stane 195€. Alelujaaaaaaaaa!
Tko da navezo Candy – Hoover d.o.o. ne priporočam oz. nikoli več ne kupim !!!!!!!
error8:
http://www.youtube.com/watch?v=rECVmeFZp1c&context=C32b719aADOEgsToPDskKPqRc7-tk193e3exjjHKCP
service force:
http://www.youtube.com/watch?v=-nsbynv7ODo&context=C3d5ee29ADOEgsToPDskJ-Z4RCFBpuHEjhDwNweY-w
the račun :
http://www.youtube.com/watch?v=0s01nRllvXE&context=C3327c6eADOEgsToPDskKuH0nNfTLJW-mBz_epTZBr
p.s. tist k rata rdeče, ko sem snemal račun ni okvarjen mobi, ampak mi je kri zalila oči, ko sem prebral znesek !!!!!!
Vsem oboževalcem pralnih strojev Gorenje
Kar se tiče pralnih strojev, imam izkušnje samo z Gorenjskimi. Starejši so bili kar zanesljivi, z leti, ko pride v družino tudi več denerja, pa smo se odločili za boljše in dražje PS. Predzadnji je deloval natančno pet let in nekaj dni čez, tako, da ni bila garancija nič uporabna. Crkovat je začelo vse po spisku. Zamenjamo PS za najnovejšega in najdražjega – Gorenje seveda. V garancijski dobi je crknilo in bilo seveda zamenjano: črpalka za vodo, elektronika, elektromotor, kad z bobnom in grelci in še enkrat krtačke na motorju. Sedaj je garancija potekla in samo čakam, da prvič kihne in gre Gorenje za vedno iz moje kopalnice.
Lp.