Kateri pralni stroj
Ravno včeraj sem po kratkem razmišljanju in nihanju med Candy in Gorenjem kupila slednjega – izboljšana verzija s 1500 obrati in kvaliteta pranja A.Cena je 110.000 SIT (oz. malce več, če kupuješ na obroke). Montažerja, ki sta stroj pripeljala, usposobila in odpeljala starega, sta me pohvalila, da sem dobro izbrala, ker je baje Candy zadnje čase precej šlampasto narejen.
Že veselo perem in sem navdušena nad čistočo in belino perila.
Pa dobo izberi, kakorkoli se boš odločila!
lp
Modra
Tudi jaz kupujem nov pralni stroj. Ravno včeraj sem se navdušila nad tistimi manjšimi stroji, ki se odpirajo na vrhu. Zdaj me pa zanima ,ali so tudi tako kvalitetni kot navadni. Gledala sem Elextrolux in Candy, cena je bila približno enaka. Meni so tisti manjši zelo všeč, tudi kar se tiče prihranka prostora bi mi prišlo prav, ampak do sedaj ne poznam še nobenega ki bi tak stroj imel, zato me zanimajo vaše izkušnje.
Hvala!
Draga Tiana!
Pri pralnem stroju, ki se odpira vzgoraj bodi pozorna, na notranjo loputo, ki zapira boben. Moj mož je pred kratkim podrobno opazoval enega (na žalost ne vem znamko), pri katerem je imela loputa tako močne vzmetnice, da te lahko celo poškoduje. Takoj je pomislil na otroka, saj kot vemo so zelo firbčni, če bi dal glavo notri in slučajno sprožil mehanizem za zapiranje, mu lahko….. raje ne razmišljam kaj?
Lep dan in ugoden nakup!!
poli
Poglej s brskalnikom kakšen mesec dva nazaj, je ena spraševala o strojih pa je bilo vsaj dvajset odgovorov…..ti pa povem iz lastnih iskušen in tekanja letos po trgovinah, da tvoji predlagani firmi samo za koš………priporočam ti Zanussi ali pa Electrolux, če slučajno misliš kupit na ‘keš’ potem jih vprašaj koliko so pripravljeni spustiti ceno…..če ne kupuješ ravno akcije….
Candy odsvetujem – imam slabe izkušnje. Če izbiraš med Gorenjem in Candyjem, potem Gorenje. Jaz pa vem, da bom naslednji pralni stroj (v kratkem) kupila Elektrolux, ker imam s cenejšimi pralnimi stroji slabe izkušnje in dam raje malo več za stroj kot pa da uničim cunje in me na koncu dražje pride. Res dobro premisli, ko se boš odločala.
Srečno pri nakupu B:
Živjo, zelo priporočam Gorenje (imam Prological WA 162 (sem šla gor pogledat 😉 s 1600 obrati, ampak je perilo že skoraj suho po centrifugiranji s 1600, tako da je tudi 1500 več kot zadosti (pa itak ne moreš občuljivega perila prati na takih obratih centrifuge)). Sicer sem pa tudi s pranjem samim super zadovoljna, pa še za davčno olajšavo imaš račun.
LP
Jaz sem lani kupila Gorenjev Prologic, 1400 obratov. Zelo zadovoljna. Candy – to je pa firma, za katero nočem več niti slišati, ker imam njihov pomivalni stroj – nekaj se mi je pokvarilo, še v garanciji, o servisu pa ne bom izgubljala besed, ker so samo rekli, da tega dela nimajo. Candy – enkrat in nikoli nikoli več.