Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? kateri osebni zdravnik v MB?

kateri osebni zdravnik v MB?

Do sedaj sem bila pri DR. Skočirjevi in na zadnjem obisku mi je njena sestra zatežila, da ima dr. preveč pacientov in da si moram poiskati novega osebnega zdravnika. V tej stavbi sta še dve zdravnici, ki sta še obe prosti.
Zanima me, če ju kdo pozna in za katero se naj odločim. To sta dr. Suzana Židanik in dr. Mojca Rebol Zadravec.
Poleg tega me zanima, ali me lahko kdo prisili, da zamenjam osebnega zdravnika v primeru, da ima zdravnik preveč pacientov?

Hvala za vaša mnenja!

Monika

To te je pa sestra po domače rečeno hotela nategniti. Zdravnik v bistvu ne more imeti preveč pacientov, saj jih takoj, ko doseže svojo kvoto ne sprejema več. Izjema so po moje otroški zdravniki, jaz sem pri svojem visela do 25. leta, ko so mi počasi začeli “težiti”, da bi bil čas, da se prepišem. Tu mi je tudi jasno, da vsako leto dobijo eno generacijo otrok na novo in ne moreš vleči do smrti. Zdravnik za odrasle je pa nekaj drugega. Od tebe je odvisno, če in kdaj ga boš zamenjala.
Jaz bi prej rekla, da bi radi koga vzeli, pa ne morejo, in je treba nekoga prepričati, da mu odstopi prostor. Ali se motim?
Upam, da ti bo odgovoril še kak zdravnik, saj je zgoraj napisano samo moje laično mnenje.

z.

Hja, poznam obe zdravnici, tudi sama sem nekoč bila pri dr. Skočirjevi. Pa sem jo hitro menjala, kajti ko sem prišla k njej z eno resno težavo, pa je mučkala, pa mučkala, ….
Priporočam ti Židanikovo, baje je zelo vredu, zavzeta, …
LP iz Maribora

Tole s preveč pacienti kar drži. Imajo tudi napis na vratih in sicer je razlog ta: dr. ima 8000 pacientov in glede na “novi ” delovni čas in glede na to da dr. opravlja tudi sistematske preglede za študente ji zavarovalnica ne dovoli tolikšnega števila pacientov.
Obdržala bo samo starejše kronične bolnike in svoje znance ter sistematske.
Recimo, mojemu možu, ki je pred 14 dnevi bil tam, pa nihče ni težil glede tega. Je pa mož resneje bolan- lahko bi rekla kronični bolnik.
Sedaj ne vem več ali naj menjam ali ne?

Jaz sem pri njej 10 let in sem bila vedno zadovoljna, prav tako tudi moj mož, ki je resneje bolan. Jaz jo lahko pohvalim, zato je tudi nočem menjat.

Hvala vseeno za tvoj nasvet.

Monika

Pozdravljeni!

Iščem dobrega osebnega zdravnika. Ali ima kdo dobre izkušnje? Kakšne so vaše izkušnje z dr. Darjo Belec, dr. Borut Hajdrich, dr. Marijo Skok, Dr. Petro Lobnik, dr. Metko Cerovič?
Za odgovor se vam lepo zahvaljujem.
Lidija

Pozdravljeni!

Iščem dobrega osebnega zdravnika. Ali ima kdo dobre izkušnje? Kakšne so vaše izkušnje z dr. Darjo Belec, dr. Borut Hajdrich, dr. Marijo Skok, Dr. Petro Lobnik, dr. Metko Cerovič?
Za odgovor se vam lepo zahvaljujem.
Lidija

Nikakor ne priporočam dr. Cerovičeve, sama sem pri njej doživela zelo slab, celo zaničljiv odnos!

lahko kdo pove kaj več o dr.CEROVIČEVI.slišala sem,da jo hvalijo in se k njej prepisala. zdaj pa slišim od vas,da ima slab odnos do pacienta. prosim če lahko poveste več. hvala

Dr. Cerovič je zelo dobra, tudi sama sem zamenjala in odšla k njej, pa mi ni žal. Ima zelo lep sprejem in je zelo prijazna in se velikokrat rada kaj pošali. Prej pa sem bila pri dr. češković, ona je bila bolj nesramna in sem bila presenečena ko sem prišla k dr. cerovič.

Pozdrav.

Tud sam iščem osebnega zdravnika. Ne spoznam pa se nič na to, kdo je dober ali slab. Zaenkrat še imam kartoteko pri prejšni, torej tam , kjer majo vse srednje šole večinoma. Na gosposvetski, če se ne motim. Koga priporočate in kje ima ta zdravnik/ca ordinacijo? Pa če je po možnosti mlad/a. :))

Ima Moja zdravnica nima več ambulante in si moram izbrati zase in za moža novega zdravnika. V poštev pride Bežigrad ali Metelkova.Z svojo zdravnico sem bila zelo zadovoljna in se sploh ne morem odločiti. Vem, da je dobra zdravnica dr. Maffi tza Bežigradom in dr.Fras na Metelkovi, a so imajo že polno. Res bi bila vesela kakšnega nasveta. Hvala.

ali morda pozna kakšnega zdravnika ki hodi na dom.bil sem v večini zd v mb in mi nikjer niso hoteli pomagati.sramota za naso državo.zdravnika potrebuje 82 letna babica ki je napol gluha in slepa pa tud hodit ne more.mi lahko kdo pomaga

Iščem si osebnega zdravnika v Mb, saj je moja osebna zdrvanica malo odročna 🙂 Na razpolago so naslednji zdravniki: Cerovič, Silič, Tušek-Bunc, Koseva, Češkovič, Javornik-Stavec, Hedegič, Horvat Dreo. Mi da kdo kak nasvet, ker sama ne poznam nobenega. Hvala! 🙂

New Report

Close