Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kateri jogi naj kupim / dim. 160×200

Kateri jogi naj kupim / dim. 160×200

Ali mi zna kdo svetovat, kateri jogi bi kupila, dimenzij 160x200cm, da bi bil kvaliteten in ne pretirano drag.

Odvisno od teze, temperature,….

Midva sva v dveh letih kupila ze 3 jogije, pa naju po vsakem bolj boli hrbet. Probala sva latex, ki nama deluje prevroce in premehko, potem pa dva modela z vzmetnico. Nazadnje nama je prislo na misel da je morda sedaj pretrd jogi, pa sva nabavila se 5 cm za cez jogi. Zadnji teden prvic po dveh letih malo bolje spiva.

Srecno

vsekakor dormeo. Je je vredu, pa še cena ni pretitana, pa lahko vzameš tudi na obroke. Ti pa ne pride v poštev, če imaš spodaj zaprto posteljo.

Kriza, hvala za tako izčrpno pomoč :))

Ne razumem, od katere teže in temperature je odvisna izbira vzmetnice.
Če misliš telesna teža imam jaz 52kg, mož pa 83kg.
Spiva pri temperaturi 17-18°C pozimi, poleti kolikor pač je in bi raje tršo vzmetnico, ne pa pretrdo…

Ja zate, ki imas tako malo kg, moras pazit, da ne bos imela pretrdega jogija. Sicer pa ko bos sla kupovat, normalno trgovec svetuje tudi na tezo, vsaj pri nama je, ker midva sva tako vztrajala da zeliva trdo lezisce. No sedaj sva ga le zmehcala z vlozkom.

Latex pa je normalno bolj toplo lezisce, vsekakor ne za ljudi ki so bolj vrocekrvne sorte.

Ma je tezko izbrat.

Pozdravljena!
Za začetek ti svetujem 2 jogija 80×200 (to ti bo svetoval tudi vsak malo boljši prodajalec). Na večjih se ti namreč na sredi naredi luknja.Kile igrajo vlogo pri osebah 100 kg naprej.Imam jogije s posamično pakiranimi vzmetmi, bre lateksa. Kaj mi odgovarja sem ugotovila s pokušanjem. Nič naj ti ne bo nerodno splezat na vzorčne jogije in jih preizkusiti – takoj veš kaj ti odgovarja. Veliko izbiro imajo v Lesnini na Brdu, kjer sem jih kupila tudi sama. Cena enega jogija 90×200 je bila 46.000 SIT. Spim kot dojenček!

Sem se ravno spomnila, da imajo v Ikei reklamo, da lahko v roku 90 dni pripeljes nazaj jogi, ce nisi zadovoljen. Take ponudbe nikjer drugje nisem zasledila. Seveda v trgovini lahko probavas, pa to ni to. Ko ga dobis domov, pa nisi zadovoljen.

Meni so se zdeli kar v redu in zelo zmerne cene.

New Report

Close