kateri jogi naj kupim
Mi smo za 2-letnika kupili v Lesnini jogije Hespo. Delajo jih na Hrvaškem, drugače pa naj bi bila kvaliteta primerljiva z Meblom. Nisva vzela najcenejšega, ker kdaj tudi midva vsaj začasno spiva na njegovi postelji. Torej jogij je bil cca. 180 EUR.
Bilo pa nam je takrat zelo pomembno, da so jih imeli na zalogi in smo lahko plačali in odpeljali.
Kakor koli sva razmišljala in iskala jogija za manj denarja nisva dobila oziroma ga nisva želela kupiti.
Ne šparaj za otroka…nabavi nekaj v tem rangu:
Midva sva najini 5 letnici kupila od Mebla, model Hospital Super.Jogi je sprobala ženka za 2 tedna in pravi, da je zelo dober proti najinima, ki sta sedaj že malo v letih.Cena na njihovi strani za ta jogi je nekaj čez 180eur.Jaz ne bi šparal pri otrokovi hrbtenici.Sam sem imel v najtniških letih slab jogi, saj me je zjutraj večkrat bolel hrbet in mislim, da imam zaradi tega sedaj tudi manjše težave s hrbtenico.
Problem Dormea ni toliko v sami izdelavi, ampak pri tem, da ima v prevleki karbonska vlakna, ki so enako nevarna za zdravje kot npr. steklena vlakna ali azbestna vlakna. Pri vdihavanju teh vlaken se le-ta zasidrajo v pljučih in preluknjajo pljučne balončke, kar pomeni, da se manjša volumen pljuč. Teh vlaken telo ne more izločiti in so v pljučih do konca življenja.
Ne razumem kako se ni še nihče ni pravno lotil Studia Moderne, ki prodaja te nevarne jogije.