Najdi forum

Kateri fitness je pravi?

Zivjo!

Prosila bi, ce mi lahko kdo svetuje… Kateri fitnes ima uredu programe za shujsanje… pa da so prijazni 🙂

lp

Barbi

Barbi,

To je pa zelo široko vprašanje… sploh nisi povedala od kod si. Pa tudi izbira fitnesa je zelo individualna zadeva, atmosfera ti mora ustrezati. Kar se shujševalnih programov tiče so ponudbe v fitnesih zelo različne.

Za katerikoli program se odločiš, potrudit se je treba… če bodo preveč prijazni na fitnesu, jih ne boš jemala resno.. določena mera avtoritete je dobro če je prisotna, tako boš tudi ti nekoliko bolj resna in zagrižena pri svojem treningu. Saj če se odločiš nekaj naredit je itak treba porpimit resno za delo. Če bi rada shujšala v fitnes ne greš zato da bi poizkusila shujšat… temveč zato da boš shujšala in pika.

Kako izbrati fitnes in kaj je dobro vedeti preden se odpraviš v fitnes, pa si lahko prebereš v čalnku na moji spletni strani. Uporabi iskalec in zlahka boš našla članek.

Lp,
Goran

Zivjo!

Hvala za pomoc. Ja vem, da je avtoriteta pomembna…. samo sem ze naletela na zelo neprijazne opazke, ko sem hodila na dolocen fitnes….. da te nekateri kar cudno gledajo, ce prides z tem namenom, da bi si preoblikovala telo.
Drugace sem ze shujsala 20kg mam pa sedaj problem z preoblikovanje bedr in bokov… zato sem se odlocila k moji dieti se dodatne fitness vaje… Mogoce imas nasvet?

Zanima me tudi, ce mogoce ves ali je ucinkovit program, ki ga ima Fitness Milenium program za hujsanje… zadevica stane okoli 11.000 SIT? Drugace sem pa iz Ljubljane….

Zelo morm pohvaliti tvojo spletno stran saj imas veliko koristnih informacij, ki so mi zelo pomagale pri moji sestavi diete in izgubi kilc 🙂

Lp,
Barbi

Barbi,

Žal osebno ne poznam podrobnosti omenjenega programa, tako da težko to komentiram… morda pa kdo od obiskovalcev ima osebne izkušnje in bo napisal svoj komentar.

Učinkovitost kateregakoli treninga zavisi v veliki merji od pristopa treningu, tako trenerja kot tudi tebe kot stranke. Če se nekdo ne trudi in ne drži zastavljenega programa… je lahko ta najbolj kvaliteetno zastavljen.. rezultatov pa ne bo. Ali drugače… nekdo se lahko še tako trudi, pa zaradi napačno zastavljenega programa rezultatov ne bo.

Vsekakor lahko pa z fitnesom in ustreznimi krepilnimi vajami zelo lepo oblikuješ svoje noge in postavo.

Sem pa zelo vesel tvoje pohvale in da ti je uspelo tudi z mojo pomočjo znebiti se odvečnih kilogramov. Tudi v nadaljnje ti želim veliko uspeha pri doseganju zastavljenih ciljev.

Lp,
Goran

V vsakem fitnesu ti trener zastavi program,kakršnega si želiš-da bi shujšala,pridobila na mišični masi,preoblikovala telo…Jaz imam cilj izgubiti minimalno 10 kg,a sem trenerju rekla da nočem nobenega programa,da naj mi samo pokaže vaje za oblikovanje postave,ostalo bom že sama.Seveda pa vskoči če kaj ne delam pravilno in mi vsak dan sproti dodatno svetuje.Zaenkrat kg nisem izgubila ker se težko odrečem dobri hrani,postava pa se mi je oblikovala in tam kjer so bile prej maščobne obloge,so zdaj mišice.No,na trebuščku pa je to malo teže,ampak bo že.Vsak fitnes je pravi,če so trenerji sposobni.Pri nas imamo trenerja ki nas jemlje kot dobre,stare prijatelje in se hecamo,smejemo…vendar vse do ene meje.Trener mora biti malo bolj strog,da ti vliva voljo do hujšanja.Potrebuješ nekoga da te preganja,te vzpodbuja,hvali…in to je vsekakor tvoj trener.Jaz hodim z veseljem ker vem da me bo pohvalil če bom pridno telovadila,če pa ne bom,me bo zmerjal,zato se trudim da bi delala čimbolj intenzivno in vsak dan sem deležna pohval.To me še dodatno vzpodbudi k hujšanju.Priporočam pa da si na fitnesu izbereš program fitnes+aerobika,kar je najboljši način za izgubljanje kalorij in pridobivanje lepe,seksi postave.Poletje se bliža,punca moja draga,treba bo neki narest zase.Sedaj je še pravi čas da to storiš,če boš šla na fitnes čez mesec ali dva,bo zate že prepozno!

Veselo izgubljanje odvečnih maščob ti želim,Špagetka!

New Report

Close