Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kateri detergent za pomivanje posode priporočate?ampak me zelo moti, ker ima že kar nekaj časa “

Kateri detergent za pomivanje posode priporočate?ampak me zelo moti, ker ima že kar nekaj časa “

Do zdaj sem uporabljala Pril, a me zelo moti, ker ima plastenka že nekaj časa preveliko odprtino in ga enostavno ne moreš dozirati malo. Ima kak detergent manjšo luknjico? Hvala.

Opravičujem se, ker mi je del vprašanja “ušel” v naslov.

Saj nisi ti kriva, če je pa Primož pustil preveliko luknjico za naslov.

: (I)

Tebi vse nekaj nekam uide, ker je itak vse preveliko!

Mah, iskreno povedano jaz teh detergentov, ki imajo embalažo ala Pril, sploh “ne znam” malo dozirati… Jaz tisto ful preveč zmeraj stisnem. Meni osebno najbolj odgovarja embalaža od Lune- takšna http://www.najcena.si/product/24099/luna-detergent-za-posodo-sivka-etericna-olja-500ml; samo detergent pa nalivam not drugega (Spin ali pa enega iz Müllerja- ne vem zdaj imena, mi je ušlo iz glave, ampak je ful dobr).
Ampak tako je pri meni, ne vem, če sem ti sploh kak pameten nasvet dala s tem.

Lahko ga razredčiš z vodo. Sicer pa jaz kupujem Frosch.

Se mi ne zdi natega. Je res dober.

nekaj časa sem uporabljala frosch zdaj pa “denk mit” iz dm

Kupujem nekaj navadnega, potem prelivam v plastenko s šprico in razredčim z vodo v razmerju cca 1:5. Iz plastenke špricam neposredno na gobico, število špricev prilagodim glede na to, kako umazana je posoda. Poraba je minimalna, očiščeno pa vse.

moj mož prisega na Jar

probala spin in mi je super:))prej pa vrsto let pril iz mulerja
lp

Uporabljam DEXTAL iz Eurospina. 3 l stane 1,39 EUR, če je v akciji še manj.
Nalivam v manjšo dozo, sem zelo zadovoljna.

Tudi jaz, ampak sem že nazaj na froschu, ker mi je ta iz dm-a preveč tekoč.

1. korak: Shraniš embalažo z dozirnikom (“pumpico”), npr. od tekočega mila. Lahko pa milnik tudi kupiš na kakem oddelku s kopalniško opremo. Lahko tudi kakšnega z bleščicami, ribicami itd.

2. korak: Kupiš detergent, ki ti ustreza ceni in po kvaliteti – da dobro pomije in da ti ne “cvetijo” roke

3. korak: Detergent preliješ v prej omenjeno embalažo in postaviš k pomivalnemu koritu. Plastenko s preostankom detergenta shraniš za naslednje polnjenje.

Da se izognemo kemikalijam in fosfatov
Pri nas uporabljamo žogico ki jo daš v pomivalni stroj za večji lesk kozarcev pa še malo limoninega soka in so kozarci in posoda res lepo pomita
Če koga zanima lahko pokliče 031619282

Lp Miha

New Report

Close